Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jrc

25. 5. 2011 19:49
Toho soudruha si odpusť.

Ti soudruzi tady nechybí, ale ta dělnická pěst tu chybí !

Chyběla už za komunistů.

Až se naštvou, tak budete zdrhat

i se svojí pravicovou propagandou a to zaslouženě!;-D!!

0 0
možnosti
PR

pá_ja

23. 5. 2011 15:45
Nikdy by mě nanapadlo,

že ještě v této době uvidím někde napsána slova "pracující lid", ještě chybí dělnická třída, pěst dělnické třídy, vykořisťovatel, válečný štváč atd.

Podle tohoto článku tuším, že to ostatní příjde a dočkám se.

Kupředu levá, zpátky ni krok, soudruhu!

0 0
možnosti
DR

David Rektorys

22. 5. 2011 15:02
Proboha

Doufam, ze lidi jako je autor tohoto blogu, nikdy nebudou mit moznost rozhodovat o verejnych vecech. Lide jako je autor jsou duvodem katastrofy, ktera nas narod ceka, jestlize kazdy clovek neprevezme zodpovednost sam za sebe.

0 0
možnosti

Lovecraft

22. 5. 2011 20:53
Re: Proboha

R^

0 0
možnosti
AA

Jack Russell

21. 5. 2011 23:44
Proč se stále uvažuje o tom,

že pravici musí vystřídat levice a naopak. Pro mě za mě, ať si současnou pravicovou vládu klidně vystřídá opět pravice, ale někdo jiný než ti profláknutí. Jestli nějaká strana příjde s programem, se kterým budu souhlasit, je naprosto volné, která to bude. Rozhodně však již nedám svůj hlas žádné z těch stran, které nás do dnešní nezáviděníhodné situace dostaly a již dvacet let nás jen oblbují. Já si počkám, čas ještě mám.

0 0
možnosti
TC

CEJANNEN

21. 5. 2011 21:14
Odbory jsou LOL

Nemuzu si pomoct, ale nevidim duvod proc mit odbory... pres svuj mlady vek mam par let zkusenosti ze zamestnani jak ve statni instituci i ze soukromeho sektoru... nikde jsem nemel problem si dojednat podminky tak abych musel brecet a protestovat!!! Ve firme je to lehke... je recese nedostatek prace, dojde sef a rekne sry musim vam dat min penez... jakmile se situace zlepsi budu to kompenzovat... hmm clovek si rekne OK atak se taky stalo, ale je nutne situaci pochopit.... ve statni istituci jsem se ocitl bez odmen protoze taky doslo k omezeni rozpoctu... a taky jsem to prezil... proste kdyz penize nejsou nemuzu brecet ze ja je chci!!! a stacilo mi jedine - omezit svuj konzum - kourit min, pit min, vic si varit, atd atd. a musim rict ze ted se mam dobre protoze jsem se naucil lip hospodarit!!! Bohuzel cast naroda si mysli, ze na ne se nesmi sahat a nehodlaji se omezit a jeste jsou chraneni za to ze oni jsou neco vic...

0 0
možnosti
LC

jáša

21. 5. 2011 16:55
Tolik arogantních a

hloupých  lidí jsem u  jednoho blogu  už dlouho  nenašel. Už kníže Svatopluk  řekl svým synům : když budete držet pospolu jako tento svazek prutů , nikdo vás nezlomí a neporazi . Vemte si z toho příklad a tohoto příkladu se držte. Bohužel přání a radu knížete Svatopluka  nedodrželi a Velká Morava se rozpadla. Bohužel  za každého režimu se najdou vychcánci , kteří dokaží  v jeho úskalích kličkovat a daří se jim docela dobře. Jenomže co mohou dělat vychcánci , nemůže dělat drtivá většina lidí , protože stá  tní moc by použila okamžitě  svoje represivní nástroje a nespokojence by okamžitě zpacifikovala. A tady už jde o tu jednotu , sám se nikdo neubrání , ani nic neprosadí.

0 0
možnosti

jrc

21. 5. 2011 17:53
Re: Tolik arogantních a

Jašo hezký.

Problém je v tom, že tady už žádné pevné pruty nenajdeš, pouze suchou, pichlavou a pošlapanou trávu!;-)

0 0
možnosti
M

maxas

21. 5. 2011 14:53
Inu ale,

hloupý český voliči, nejhloupější z hloupých.

Chodíš volit pravicí?

Za to budeš míti holou svoji zadnici!!

A dobře ti tak!

0 0
možnosti
PSV

Pavel Skeptik V

21. 5. 2011 17:45
Re: Inu ale,

Ve dne nám lhal, v noci krad, sociální demokrat....

To je z I. republiky ;-D

0 0
možnosti
VS

apoc9

21. 5. 2011 10:41
Společenský konsenzus na reformy je nesmysl

Strany a společnost je rozdělena na čistě ideologické proudy navzájem zcela neslučitelné - průnikem těchto názorů je prázdná množina. Proto všechny vlády, které čekaly na tento nedosažitelný konsenzus nikdy nic neudělali.

0 0
možnosti
PSV

Pavel Skeptik V

21. 5. 2011 9:37
Levicové, socialistické vlády

na Západě nic nevyřeší! Oni totiž nejsou schopny přiznat, že jim jde jenom o hlasy! O nic jiného, jenom o koryta, pardon o hlasy! Vaše protobolševické výkřiky jsou jenom folklor a léčba vlastních komplexů! Problém Západu a ostatních vzrůstajících ekonomik je, že žijí na dluh! Na takový dluh, který se může projevit pouze celosvětovým krachem! Jestli si myslíte, že moudří, oranžoví pastýři to neví...

Naštěstí jsou blogeři kterým realita neuniká! Vřele doporučuji! Bez emocí a bez ideologických výkřiků! Jenže to je složité čtení, nikomu se tam nenadává a tak to nikdo nečte!

http://havlicekpetr.blog.idnes.cz/c/192387/Jste-pripraveni-na-financni-krach.html#t2

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

21. 5. 2011 9:11
1)

Se zástupci se nebavím. Buď přijďte předložit své požadavky sám nebo na ně nebude brán zřetel.

0 0
možnosti