Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Spolucestující (Jak milují ženy)

Ten autobus, co odjíždí z Prahy ve dvanáct třicet, bývá téměř vždy poloprázdný. Josef se pohodlně usadil k okénku a otevřel noviny. Pročítal ty úžasné zprávy ze světa naší politiky a zaručeně pravdivé zvěsti o našich celebritách, ale při tom pozoroval nové příchozí. Pochopitelně, že ho chlapi nezajímali tak jako ženské. Jenže v tuhle dobu většinou jezdí samé tety a babky, protože na studentky je to ještě brzy.

 

 

Zrovna, když četl poutavou zprávu z parlamentu a na chvíli přestal vnímat vstupní dveře autobusu, ozval se u řidiče zajímavý a mladě znějící hlásek. Zvedl hlavu a skutečně. Byla to děva, tak kolem pětadvaceti, střední, trochu plnější postavy se zajímavě narezlými vlasy. Josef jí sledoval, jak se s taškami prodírá úzkou uličkou. Jejich pohledy se na chvilku setkaly, když se zastavila před Josefovým sedadlem.

Dokonce se mu zdálo, že se tak nějak usmála, když si prohlížel její hrudník vypnutý zasouváním tašky do hořejšího regálu. Měla pěkná, taková objemná prsa, která se dají vždycky pěkně uchopit. Žádné vyhublé kozičky.

Sedla si na sedadlo před Josefa a druhou tašku dala vedle sebe. Nejprve se pohodlně usadila a rukama si prohrábla kouzelné vlasy. Josef poprvé ucítil tu vůni. Z tašky vyndala nejprve plastikovou lahev, aby se napila, a potom vyndala nějakou knížku.

Josef ještě chvíli zíral na ty její vlasy a pak se opět vrátil ke svým novinám. Převracel stránky, ze předu do zadu a od zadu do předu, ale nemohl se začíst ani do jednoho článku. Přemýšlel, co by asi udělal, kdyby si ta kočka sedla vedle něj.

Autobus se rozjel, on složil noviny a opřel se do opěradla. Jeho fantazie mu přinášela nádherný sen o tom, jak ona sedí vedle něj a on jako suverén s ní začne hovořit. Využívá veškeré své rafinovanosti, aby jí přesvědčil o tom, že je dokonalý a že by to s ním bylo úplně jiné než s ostatními. Je to slastný pocit být nejlepší a tak moc nechybí, aby Josef usnul. Konečně jako vždycky, když jede z Prahy autobusem.

Jenže ona zase zajela prsty do vlasů a Josef natáhl po druhé tu nádhernou vůni. Chtěl se na ní ještě jednou podívat a tak se nadzvedl, jakoby si upravoval kalhoty a nahlédl přes sedačku před sebou. Jenom se ujistil, že ty prsa jsou úžasná, ale hlavně, jak se přiblížil obličejem k její hlavě, natáhl naplno ten parfém.

On snad to nebyl ani parfém, ale možná jen lak na vlasy. Pro něj to bylo jedno, protože to bylo neodolatelné. Věděl, že tentokrát neusne, protože cítil splašené hormony. Opřel hlavu o okno a ve štěrbině mezi oknem a sedačkou zahlédl kousek jejího těla. Naklonil se a uviděl něco, co ho vzrušilo. Pod její paží vystupovala jakási nevelká boulička, či faldíček. Nedalo mu moc práce zjistit, že ten faldíček tvoří vlastně pravé prso. Ano, měla je nádherné a pěkně plné. Tak plné, že byly vidět i v zadu.

Ona otočila hlavu a jemu se zdálo, že koutkem očí šilhá do zadu k němu a opět si prohrábla vlasy. Zasáhlo to zase jeho nosní chřípí a on již nemohl odolat. Naklonil se a opřel se předloktím o sedačku před sebou. Nosem se málem zabořil do jejích vlasů. Asi to ucítila, protože se tak nějak nervózně otočila.

„ Promiňte, ale vám nádherně voní vlasy. Když by vám to nevadilo, budu vás chvilku očichávat,“ řekl polohlasem na svoji obhajobu.

„ Nevadilo,“ řekla se sotva znatelným úsměvem a vnořila oči do knížky. Byl to pro něj jakýsi popud.

„ Nikdy jsem necítil nic tak kouzelného,“ pokračoval a pak po chvilce ticha dodal: „ máte nádherné vlasy:“

„ Opravdu?,“ otočila se na něj, „ proč myslíte?“

„ To nevím, ale mohu vám něco říct?“ A když mlčky přikývla, pokračoval: „ Ta barva a ta vůně… víte…. vzrušuje mě to… a nevím jestli … jestli se ovládnu….“

„ To asi budete muset, tady v autobuse.“ Řekla to tonem, který mu zněl jako smutné konstatování, že se nic jiného v autobuse nedá dělat. S tím se ale Josef nemohl smířit.

„ Víte, já jsem si vás všiml, hned jak jste nastoupila, ale to jsem ještě necítil ty vaše nádherné vlasy…“

„ Já vím,“ přerušila ho, „ všimla jsem si vás, když jsem dávala tašku nahoru.“

„ No přeci pěknou ženskou si musí člověk prohlédnout, prostě mě přitahujete, ale za to mohou ty vaše vlasy,“ a ponořil nos do jejího účesu. Nebránila se. Naopak, zvedla oči od stránky knihy a zaklonila hlavu. Políbil jí do rezavé vůně. Nebránila se.

„ Já se vážně asi neovládnu,“ zašeptal tiše a lehce jí prsty levé ruky pohladil po vlasech. Ne že nebyla proti, ale zcela jasně se jí to líbilo. Jen se nenápadně podívala kolem sebe. Přes uličku nikdo neseděl ani proti ní, ani proti Josefovi.

Josef se skutečně nemohl ubránit pokušení jít si sednout vedle ní, ale připadalo mu to moc drzé. Tak ho napadlo zkusit se jí dotknout pravou rukou škvírou mezi sedadlem a oknem. Opatrně jí prostrčil a prsty nahmatal její paži a také ten vzrušující faldík jejího pravého prsa. Čekal na její reakci, ale ne dlouho, protože hned v zápětí ucítil, jak se její paže mírně zvedá a dělá jeho prstům volnou cestu.

Otočil se, aby se ujistil, že i za ním nikdo nesedí. A seděl. Kruci – dříve ho to nenapadlo. Znova se otočil. Byl to nějaký děda s hlavou zakloněnou a otevřenou hubou, z které bylo slyšet spokojené oddechování. Věděl, že tenhle spoj je rychlíkový a tak má dost času než zastaví na první stanici.

Jeho prsty nečekaly na nic a bylo by jim určitě jedno, i kdyby je někdo pozoroval. Prodraly se dál a odborným šátráním se ujistily, že onen fald je skutečně kozinka a ne nějaký tukový polštář přiškrcený podprsenkou. Ano, měla jí. Nahmatal jí a zase chvíli počkal.

Snad si myslela, že se nemůže dál dostat a tak se trochu naklonila. Prsty se nenechaly pobízet a hned nahmataly ten úžasný, plný a tuhý melounek, aby ho jeho dlaň mohla v příštím okamžiku pohladit a sevřít. I přes prádlo ucítil bujarost bradavky a hned se snažil jí prsty sevřít.

Josef se najednou vyděsil, protože ho uchopila za ruku šátralku a sundávala si jí ze svého prsa. Ale brzy pochopil. Zavedla si jí k pasu a tam jí strčila pod svetřík. Bylo to jasné. Nic už nemohlo bránit tomu, aby si k ní nepřisedl, jenže jemu se tahle hra nějak zalíbila. Snad to bylo to tajemno, snad to napětí, jestli to přeci jenom nemůže nikdo vidět. Prostě ho to vzrušovalo daleko víc, než kdyby seděl vedle ní.

A ona na tom byla patrně stejně, protože najednou změnila svůj posed. Posunula se blíž k oknu a ještě se celá natočila. Pochopil, ale přesto si ještě chvilku vychutnával hladkost kozičky, ještě si chvilku pohrával s bradavkou, i když kraj podprsenky škrtil jeho prsty. Teprve potom opustil tuto oblast a pomalu se začal věnovat nabídnutému.

A nabídnuto mu to bylo opravdu parádně, protože jakmile jeho ruka sjela k pasu, zjistil bez problémů, že kalhoty jsou již rozepnuty. Dalo mu dost práce a musel se celý naklonit, ale nakonec se podařilo zasunout ruku za gumičku kalhotek a vyhledat další kousek hedvábné kůže. Byla úplně vyholená, takže jeho prsty bez možnosti záchrany se okamžitě propadly do hlubiny

 

šílenství. Masíroval jí ten kousek tělesné rozkoše, až mu ruka přiškrcená sedadlem zemdlévala.

Ještě stačila přitáhnout k sobě tašku, co měla vedle, pak prudce zvrátila hlavu a zakousla se do dlaně své levé ruky, zatímco pravou si přidržovala ruku - vetřelce. Josefovi tak nezbývalo nic jiného, než zaměstnat také druhou ruku. Musel přeci také sám sobě ulevit, aby se z toho nakonec nezbláznil.

Když byla hotova, kousala se silně do dlaně a prudce oddychovala ( normálně by asi musela pěkně křičet ) a celé její tělo pulsovalo v jakýchsi vlnovkách. Když se interval pulsů zmírnil, vystrčila jeho ruku z rozkroku a pomohla jí najít cestu zpět. Upravila si kalhoty, podprsenku i svetřík.  Narovnala se, rukama urovnala vlasy a natočila se k zápasícímu Josefovi. „ Děkuji,“ řekla tiše a rozevřela opět svoji knihu. Chudák Josef byl zrovna na hranici vědění a bezvědomí, takže nebyl schopen vnímat její spokojenost a vděčnost. Než se stačil zcela probrat, byly v místě první zastávky a autobus začínal brzdit. Vstala, trochu se ještě upravila, aniž by se na Josefa podívala. Ten vyskočil ještě s porozepnutými kalhotami a úslužně jí sundal tašku.

Opět jen poděkovala a jen letmo o něj zavadila svým pohledem. Vzala tašku a šla ke dveřím, ale nedalo jí to a tak se konečně na něj podívala a zase tak tiše řekla: „Nashledanou někdy příště, bylo to hezké.“

„ Budu snad jezdit každý den,“ byla jeho odpověď, protože ho nic inteligentnějšího nenapadlo. Autobus zastavil, dveře se otevřely a ona opět bez pohledu rozloučení vystoupila. Otočil hlavu a přitiskl jí na sklo, aby jí ještě spatřil. Viděl její krásnou postavu, jak odchází od autobusu, ale hned vzápětí svůj pohled stočil jinam. Stál tam totiž člověk, mladý elegán, od prvního pohledu

namyšlený jako počítačový expert a ona se mu hned vrhla kolem krku.

Josef se cítil podvedený, ale jen chvilku, protože pak ho napadlo, že ten floutek asi v posteli za moc nestojí a tak jeho milá přivítala příležitost jak se aspoň jednou dopracovat k orgasmu.  Byl spokojený, protože pomohl dobré věci. 

 

ukázka z mé knihy Jak milují ženy (vydané pod pseudonymem), nakl. Petrklíč 2012

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiříbrabec Brabec | pondělí 6.10.2014 10:13 | karma článku: 0 | přečteno: 27x
  • Další články autora

Jiříbrabec Brabec

Demagogie pana Kalouska

Jsem přesvědčen, že je pořád ještě dost lidí s normálním logickým myšlením, lidí, nepostižených slavománií, ani patologickou negací, ani nesmiřitelnou demagogií, čili lidí uvažujících jinak než mediální hvězda opozice Kalousek.

18.2.2015 v 22:29 | Karma: 34,36 | Přečteno: 1204x | Diskuse| Politika

Jiříbrabec Brabec

Televize pro seniory, nebo pro blbé?!

Ti, co mě znají, se teď budou určitě divit, protože je o mně známo, že jsem velkým příznivcem veřejno-právního kanálu a protože tenhle kritický článek se týká právě České televize.

15.1.2015 v 18:37 | Karma: 36,31 | Přečteno: 2691x | Diskuse| Politika

Jiříbrabec Brabec

Blbost tak velká, že ani já ji nedokážu pochopit

Z televizních zprávách jsem se dozvěděl, že děti v dětských domovech jsou dlužníky. Stupidnost, která by se nemohla snad stát ani v zemi, kde je výrobce mikrovlnné trouby odsouzen k odškodnění za to, že někdo dal do této trouby usušit kočku a ona se mu upekla. (To není výmysl, to je skutečnost z USA.)

9.12.2014 v 20:44 | Karma: 32,50 | Přečteno: 1445x | Diskuse| Politika

Jiříbrabec Brabec

Je lepší dlouhý, nebo krátký

To je otázka co, milé dámy?! Ale zklidněte hormon, o to tu vůbec nepůjde. Vždyť otázku délky řešíte, převážně právě vy, i bez toho dost často.

3.12.2014 v 22:41 | Karma: 7,97 | Přečteno: 571x | Diskuse| Poezie a próza

Jiříbrabec Brabec

Pravda a lež o Zemanovi i jiných.

Naše vnučka nám včera sdělila s očima rozzářenýma jako šelma, co se chystá na kořist, že u nich na gymnáziu se chystá jakási petice proti prezidentovi.

24.11.2014 v 22:39 | Karma: 36,45 | Přečteno: 1737x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Fotbalový zápas se dohrál noži. Další důkaz, jak války klanů sužují Německo

14. května 2024

Premium Tam, kde kdysi přilétla nějaká ta rána pěstí, se dnes střílí. Řeč je o okresním fotbale v Německu,...

Chybí důležitý lék na astma, i kvůli ceně. Kdo koho vydírá? přou se lidé

14. května 2024

Premium Češi s astmatem, alergií či chronickou obstrukční plicní nemocí složitě shánějí lék ve spreji...

Na Ukrajině se už vykládá pomoc z amerického miliardového balíku

13. května 2024  22:27

Americká vojenská pomoc pro Ukrajinu v rámci balíku, který Kongres schválil koncem dubna, již...

Při hromadné nehodě na Karlovarsku zemřel člověk, další čtyři se zranili

13. května 2024  16:13,  aktualizováno  21:35

Vážná dopravní nehoda dvou osobních a nákladního vozidla uzavřela silnici I/6 u Čichalova na...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 774x
Jsem autorem třech knih, takže jsem už možná spisovatel, ale pokud ne, tak nevadí - píšu rád, píšu často a píšu .... no, snad dobře.