Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Musím tedy říct, že zrovna seriál Vyprávěj patří mezi ty lepší, co v televizi běží. A není to zdaleka jen pro seniory. Já se na to rád dívám hlavně proto, abych zjistil, jak se tehdy žilo, byť chápu, že ne všechno je přesné. Proto musíme rozlišovat mezi seriály natočenými nedávno, které se odehrávají za komunismu, a seriály natočenými v té době, které naopak mají tu dobu idealizovat, ale i tak jsou mnohdy lepší než ty současné, hlavně na komerčních stanicích, kde je navíc přebytek reklam. Vyprávěj má hodně dílů, a proto se někomu může zdát, že se opakuje pořád dokola, ale vysílá se to teprve podruhé. Za pár let se určitě dočkáme mnoha dalších repríz, ale nepředbíhejme. Vyprávěj je jeden z mála seriálů, které rád shlédnu i opakovaně. I ta První republika mě baví. Pak i starší detektivní seriály, jako je Panoptikum města pražského, nebo Dobrodružství kriminalistiky, to bych klidně reprízoval každý rok a nemuselo by se ani točit nic nového.:-)

0 0
možnosti
LN

...víte...televize má jeden geniální...byť mnohými dodnes neobjevený...a tedy i nedoceněný vynález.....vypínač....

5 0
možnosti
MS

To je dobrá rada pro ty, kteří platí koncesionářské poplatky a je jim jedno, co za ně dostávají. Ale jsou i takoví diváci, kteří za své peníze očekávají i nějakou odezvu na kritiku veřejnoprávního TV vysílání.

1 0
možnosti

souhlasím s Vámi, ČT je naprosto zoufalá! :-/Rv

4 0
možnosti
Foto

V době internetu se mi zdá televize jako přežitek. A to říkám já, kterému poskytovatel kabelových rozvodů nabízí 108 (slovy sto osm) kanálů, takže nějaké ćt je mi u... Ale fakt je, že ani na těch 108 kanálech se mnohdy není na co dívat - a tak platí první věta. Na internetu si udělám program dle svých potřeb.

1 0
možnosti
OP

Seriál Vyprávěj je opravdu strašná blbost a jeho nekonečné opakované vysílání vypovídá o úrovni vedení ČT

2 0
možnosti
JJ

Také mi vadí časté opakování pořadů z dob minulých. Ale přesto ČT považuji za lepší alternativu než komerční televize s jejich věčnými a nekonečnými reklamami. Je jenom zapotřebí věnovat nějaký čas výběru pořadů, na které se chci dívat.

2 0
možnosti
MV

M53i11l63a60n 68V27i52k

15. 1. 2015 18:59

ČT1 prakticky nedívatelná, nebýt archivu, nemají co vysílat. A pokud je něco nového, je to snad jen pro dementy. Na dvojce dokumenty, takže alespoň to zachraňuje "koukatelnost" naší "levné" veřejnoprávní televize...

15 0
možnosti
Foto

O78t86a85k81a23r 34S46e37k82l

15. 1. 2015 18:59

Opravdu mně asi něco uniká. Proč si stěžujete na seriál Vyprávěj , proč na opakování ostatních seriálů ? Já přísahám na " holej pupek" , že jsem neviděl ani jeden díl zmiňovaného seriálu. Nebo také ani jeden díl "Ordinace..." , ani jeden díl !" Návratů domů". Prostě -  když lze očekávat , o čem to je ( a bude) , tak proč to sledovat ?

Když platím koncesionářský poplatek , tak to ještě neznamená , že se MUSÍM dívat na ony seriály. Je spousta programů na ČT2 , ČT24 , ČT 4 - tam si lze vybrat.:-)

6 0
možnosti
Foto

Ano, nemusíme se na to dívat, já se na ně nedívám. Zpočátku jsem sledovala Ordinaci a když jsem se podívala na jeden díl cca po roce, nebyl už kámen na kameni.

Ale ty seriály jsou na ČT1, Nově i Primě, a hlavně v čase od 20 hodin, takže co si vybrat? Většinou končím na Přátelích na Smíchově a poté na Teorii velkého třesku. Obojí má perfektní (dle mého názoru) dabing a nemusím to sledovat pravidelně.

V pozdější době bych si už i z nabídky vybrala, ale to už vzhledem k mému věku spím.

Po dvacáté hodině bych chtěla trochu zábavy nebo napětí, informací z ČT24 je za celý den dost. Ale je to jen můj názor, někdo by to chtěl právě naopak.

1 0
možnosti
Foto

Programová skladba ČT je ukázka totální neschopnosti.

Autorem zmíněný seriál Vyprávěj jsem viděl jednou a již nikdy více. To i ten Zeman je méně diletantsky udělaný.

7 0
možnosti
PK

P97e44t20r 54K67a30p85l56a96n

15. 1. 2015 18:56

Česká televize zřejmě od té doby, kdy byla donucena omezit reklamy, po nějaké sledovanosti vůbec netouží, protože díky  povinným koncesionářským poplatkům má výdělek jistý. Proč by tedy vyhazovala zbytečně peníze za tvorbu nových programů, když těch starých má slušnou zásobu,(a ty nové určitě o nic lepší nebudou).

9 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 774x
Jsem autorem třech knih, takže jsem už možná spisovatel, ale pokud ne, tak nevadí - píšu rád, píšu často a píšu .... no, snad dobře.