Zpověď zklamaného fanouška SKS

Ještě jsme nestačili vydýchat nespravedlnosti z Kyjeva a místo abychom si spravili náladu doma proti Jablonci, máme tu ostudný výkon, který si nedovedu vysvětlit. Mám dvě hypotézy, ale ani jedna není omluvou pro předvedenou hru. 

Co se týče předkola Ligy mistrů viděl jsem pouze druhý poločas. Sešívaní nehráli špatně a byli Dynamu Kyjev víc než vyrovnaným soupeřem. Bohužel nedali jsme "regulérní" gól a naopak jsme jeden neregulérní dostali. Holt Champions League bude i letos bez pražských S. Na rozdíl od Sparty Slavia bude hrát Evropskou ligu. Nezbývá než doufat, že tam sehrají důstojnou roli. Včera to totiž byl děs a běs. 

Ještě víc než na Slavii jsem se včera těšil na předzápasové  setkání s kamarádem u piva v Kozlovně nedaleko Edenu. Hezky jsme si pokecali, tanková jedenáctka byla výborná a tatarák taky chutnal. Bohužel tím výčet pozitiv sobotního odpoledne a večera končí. 

Víc než 13 tisíc natěšených fanoušků vidělo tragickou hru sešívaných a výborný výkon Jablonce, na který to červenobílí tradičně neumí. Včera jsem věřil, že body zůstanou doma. Bohužel realita je jiná a mám pro to dvě vysvětlení. Buď je to důsledek frustrace z Kyjeva anebo byli v pátek večer někde na tahu. Ani jedno je ovšem neomlouvá. Holt, když nedáme gól ani z penalty, tak se těžko může vyhrát. Škoda, že penaltu šel kopat Škoda, protože jsem věděl kam ji kopne. Věděl to i jablonecký brankář. 

Co k tomu dodat? Nezbývá než doufat, že i Sparta a Plzeň někdy někde zaváhají a že se sešívaní z krizového vývoje poučí ... 

 

 

Autor: Jiří Beránek | neděle 19.8.2018 10:38 | karma článku: 15,45 | přečteno: 601x