s KORO NA mizině aneb došly prachy

Konečně jsem se dokopal k tomu, abych si pustil první a zatím poslední díl virové  frašky. Rozhodně zábavnější než nějaká Partie či OVM. 

Máme tu neděli 3. května 2020 a dnes večer prý vypukne mediální revoluce. Alespoň tak je to divákům televize Prima podsouváno každý den. V 18:55 to začne výstřelem z Aurory. Já o tu slávu přijdu, protože budu muset jet pro manželku, která bojuje v první linii v Domově pro seniory. Já TV zpravodajství prakticky téměř nesleduji a to zejména teď v době koronavirové, protože si chci zachovat zdravý rozum. Co se týče CNN Prima News nedělám si žádné iluze, že to bude obsahově odlišné od mateřské CNN. Zákonitě bude platit "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Pro mne z toho vyplývá pouze jedno. Pro mne  to asi príma vysílání moc nebude nicméně rád bych se mýlil. Ať tak či onak jsem zvědav na objektivnost jejich zpráv v porovnání s ČT. 

Omlouvám se za delší úvod, protože jsem chtěl psát úplně o něčem jiném. A protože mne tlačí čas, tak to vezmu stručně. 

Slovy jednoho herce z Národního divadla moravskoslezského vás zvu na zhlédnutí dvaceminutové tragikomedie ze současnosti: " Pusťe si Youtube. Nekoukejte na bednu. Tam jsou jen samé k.....ny" Musel jsem to vytečkovat, protože administrace blogu by mi to určitě nedovolila zveřejnit s tím, že jsem použil nevhodné slovo, které je v rozporu s kodexem blogera.

Pustit si to můžete na YouTube konkrétně zde: https://www.youtube.com/watch?v=_CPNON7N5CI

Závěrem chci čtenáře varovat, že to určitě není humor pro každého. Ale komu se  líbila třeba Lajna nebo Most, tak jsem jist, že se pobavíte a třeba pošlete i nějakou tu kačku na záchranu Národního divadla. Moravskoslezského. 

PS Nejvíc mne bavil Štěpán Kozub, ale ani Langmajer se Suchánkem nezklamali

 

Autor: Jiří Beránek | neděle 3.5.2020 13:32 | karma článku: 14,84 | přečteno: 812x