Povinné očkování proti COVID-19. Ano či ne?

Když mi není do smíchu, pustím si "The Big Bang Theory", a nálada se mi hned zvedne. A 6. díl sedmé série mne přivedl k námětu dnešního zamyšlení, jestli si nechám implantovat chip pod kůži. To už ale nebude žádná sranda.

Přátelé z "Velkého třesku" se setkají v Cheesecake Factory, kde Penny pracuje jako servírka, když konečně ke stolu dorazí i Bernadette s Howardem.

"Promiňte, že jdem pozdě. Bernadette se zasekla v práci" omlouvá se Howard.

Ještě než si sednou ke stolu Bernadette se zářivým úsměvem a svým charakteristickým  hlasem prohlásí: "Skvělá novina: Mývalí virus překonal mezidruhovou hranici a dokáže nakazit lidi"

Rajesh Ramayan Koothrappali udiveně opáčí: "A co je na tom tak skvělého?"

Bernadette: V naší farmaceutické branži říkáme: "Víc infekce, víc peněz"

Její přítel Howard na to reguje slovy: "Počkej, neměla by sis nejdříve umýt ty svoje mývalí ručičky?"

Bernadette odsekne: "Jenom klid. Kdybych to měla, už by bylo po mně." 

Ale dost legrace. Nepochybuji o tom, že mocní tohoto světa zneužijí koronavirovou pandemii k dalšímu omezení osobních svobod včetně svobody projevu. V Číně je to už realitou všedního dne a v Evropě k tomu už taky dochází i když pod rouškou liberálně demokratického názoru. Kdo není slepý, tak vidí.

Stačí sledovat počínání centrálních bank včetně FEDu, ECB i České národní banky, které razí politiku neomezeného tištění peněz na boj s koronavirem. Od toho je už jenom krůček k tomu, že na občany bude vyvíjen tlak, aby neplatili hotovostně, protože hotovostní peníze jsou jedním ze symbolů osobní svobody. Už teď se taky oficiálně mluví o celoplošné vakcinaci proti COVID-19 což dokonce propaguje Bill Gates, který by nám chtěl vnutit nějaký digitální certifikát ohledně očkování. Za sebe říkám NE. Nenechám se povinně očkovat a chip pod kůži si taky nedám implantovat. I s rizikem, že nebudu moci nakupovat a prodávat a že budu označen za sociálně nepřizpůsobivého občana a nepřítele státu.

Autor: Jiří Beránek | pátek 17.4.2020 16:56 | karma článku: 18,69 | přečteno: 947x
  • Další články autora

Jiří Beránek

Samochvála smrdí

27.4.2024 v 7:36 | Karma: 20,92

Jiří Beránek

Proboha, už dost! Stačilo

1.4.2024 v 11:02 | Karma: 21,31