Není Zeman jako Zeman

Ani jednoho osobně neznám ale na pivo bych šel klidně s oběma. Vzhledem k tomu, že jsem introvert, asi bych jim víc naslouchal než abych sám mluvil nicméně kdybych měl možnost říci i svůj názor, tak bych tomu prvnímu řekl: "Vážený

pane prezidente. Je mi vás líto. Byly doby, kdy jste mi byl sympatický. Bylo to v době, kdy vTechnickém magazínu vyšel váš dnes už legendární článek pod názvem Prognostika a přestavba. Tehdy jste si dovolil hodně. Napsat, že Československo se mění v zaostalou zemi, vyžadovalo hodně odvahy. Bohužel mým vzorem už dávno nejste přestože jste se shodou okolností stal loni mým prezidentem..." 

V dnešním babišově iDěsu vyšel taky zajímavý článek ale o jiném Zemanovi. O Zdeňkovi. S tím bych zašel nejenom na pivo ale i na golf. Vím, že fotbalový trenér Zdeněk Zeman nejenomže sleduje  všechny sporty, ale je i vášnivým golfistou stejně jako já nebo třeba trenér Jarolím. Ovšem na rozdíl od Jarolíma je zastáncem rozestavení 4-3-3 a hlavně je zastáncem myšlenky, že fotbal má diváka bavit. Na fanoušky myslí vždy v první řadě a říká cituji "Pro diváky by bylo nejlepší ofsajd úplně zrušit, aby viděli víc gólů" Nevím jak vám, ale mně by se to líbilo.

Jinak já bych klidně zrušil i úřad prezidenta České republiky. Možná by bylo trošku líp...

 

 

 

Autor: Jiří Beránek | pátek 16.11.2018 17:05 | karma článku: 18,86 | přečteno: 580x