Mirka Spáčilová se zamilovala aneb jakým chlapům dává přednost

To mi došlo dnes při snídani, když jsem si přečetl její recenzi filmu "Chlap na střidačku". Minulý týden jsem se na základě jejího vysokého hodnocení podíval v neděli večer na televizní film režiséra Jana Hřebejka "Veterán".

Vzhledem k tomu, že Mirka tomu dala 70%, očekával jsem něco bombastického, ale kdybych to neviděl, tak by se vůbec nic nestalo. Nicméně chápu, že paní Spáčilová dala to vysoké procento především hlavnímu "hrdinovi" Milanovi Ondríkovi, který byl záhadný, tichý, rozporuplný, zdatný a budící obdiv i strach.

Na rozdíl od Milana Ondríka je pro Mirku Jirka Langmajer obludný chlap. Možná si řeknete, proč o tom píši, že tomu věnuji svůj drahocenný volný čas, ale vysvětlení je nabíledni. Redaktorka MF DNES si vzala na paškál další tuzemskou údajně romantickou komedii "Chlap na střídačku" v titulní roli s Jiřím Langmajerem, který se pohybuje mezi dvěma ženami. Pravděpodobně manželkou v podání Ivany Chýlkové a milenkou, kterou hraje pro mne neznámá Lucie Žáčková. To z recenze jasně nevyplývá, ale spíše to tak tipuji, ale může to klidně být i obráceně.  Film prý natočil Petr Zahrádka, kterého ale taky neznám. 

Ale k věci. Nepamatuji, kdy paní Spáčilová dala ve své recenzi nějakému filmu 0%. Pokud tomu tak někdy bylo, budu rád, když mi to napíšete do komentáře. Fakt by mne to zajímalo. Jedno je ale jisté. Do kina na to určitě nepůjdu. Možná bych vyrazil jen v případě, že místo Chýlkové a Žáčkové v tom hrály Monica Bellucci a Margot Robbie.

 

 

 

 

Autor: Jiří Beránek | středa 12.2.2020 9:37 | karma článku: 19,29 | přečteno: 1533x