Ministerstvo doporučilo na dva týdny přerušit očkování proti covidu-19 první dávkou

a pozastavit rezervace z důvodu nedostatku vakcíny. Manželka obdržela včera mRNA vakcínu COMIRNATY proti onemocnění  COVID-19 (modifikovaný nukleosid) a dnes to vypadalo, že jí budu muset volat záchranku. Jestli nebudou pravým  

důvodem nežádoucí reakce po očkování...

Manželka pracuje v první linii jako zdravotní sestra v jednom nejmenovaném zařízení pro seniory, kde se na podzim loňského roku taky nakazila. Od ní jsem to chytil i já s tím rozdílem, že já měl jenom lehký průběh. Znáte to, léčená rýmička trvá týden a neléčená týden. Takže jsem byl v karanténě a léčil jsem se čajem s citrónem a s medem. Manželka ale měla týden teploty přes 39 stupňů a na jeden den byla dokonce hospitalizována v nemocnici odkud ji propustili s tím, že má lehký zápal plic.

Koncem prosince ministr zdravotnictví Blatný ujišťoval veřejnost, že ČR je na vakcinaci připravena slovy " Až do konce ledna budou očkováni lidé, kteří jsou součástí krizové struktury zdravotních zařízení, senioři v sociálních zařízeních a v domovech pro seniory"

A na manželku došla řada včera. Když přijela domů říkala, že ji trošku bolí ruka, ale večer vyrazila do práce na noční službu. Když ráno přišla domů říkala, že je jí hrozně blbě. Že ji bolí hlava i celý člověk a že skoro nemůže hýbat rukou. Celý den leží a momentálně v 16:15 hod. má teplotu 37,8 a zimnici. Jenom doufám, že se to nezhorší a že nebudu muset volat záchranku. No a teď mi říkala, že druhou dávku si už píchnou nenechá. Nechal jsem to bez komentáře. Je to její věc, ale jedno vím jistě.

 Já se dobrovolně opíchat nenechám. 

Autor: Jiří Beránek | středa 27.1.2021 16:24 | karma článku: 24,39 | přečteno: 960x