Minář versus Okamura aneb jaké jsou šance studenta teologické fakulty?

Panu Minářovi asi docvaklo, že coby absolventovi vysoké školy teologické hrozí, že horko těžko najde nějakou relativně dobře placenou práci, a tak se (nikoli překvapivě) rozhodl, že to zkusí v politice. Není první ani poslední. 

Třeba takový podnikatelský záměr šéfa SPD funguje téměř bezchybně. Alespoň co se týče ziskovosti zcela určitě. A o tom podnikání je. Okamura na rozdíl Mináře je ovšem zkušený podnikatel a ví velice dobře co dělá a co dělat nemá, aby ten podnikatelský záměr solidně fungoval. 

Minář ovšem byl doposud podporován netuším kým, ale tipl bych si, že nějakými "neziskovkami",  ale teď jde do tuhého. Kdo se s ním do toho pustí a kdo ho bude finančně podporovat tak, aby v politice uspěl, je otázkou. Nikdo z nás neví, jaké jsou jeho skutečné ambice a cíle.

Mikuláš Minář rezignoval na funkci předsedy spolku Milión chvilek a teď uvažuje o založení jiného spolku resp politického hnutí, se kterým chce jít do příštích sněmovních voleb. Nic proti tomu. Je to jeho rozhodnutí a klidně ať to zkusí. Třeba časem dojde k poznání pravdy, kterou se asi na teologické fakultě nedozvěděl. Že totiž není jiné cesty k Bohu, než skrze Ježíše Krista. 

Ale jak hraje a zpívá skupina Harlej "Proč pocit mám, že..."

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Beránek | pondělí 28.9.2020 9:53 | karma článku: 27,29 | přečteno: 1064x