Klaus mi dal za pravdu

Jsem rád, že se Klaus zastal Hájka, protože já jsem se k té ostudě vyjádřil už v úterý 26. července na Bigblogeru a "pěkně" jsem to od některých diskutérů slíznul. Posuďte sami, jestli jsem divnej já, nebo ti, co se hodlají chlubit svou úchylkou.

Nikdo z nás neví, kolik dnů pozemského života nám ještě zbývá, ale to neznamená, že naším heslem by mělo být „užij si pokud můžeš a po nás potopa“. Mnozí tak žijí a neuvědomují si, jak zhoubné následky má takové smýšlení. Konec konců vidíme to denně kolem nás.

Jsem ale rád, že stále existují lidé, kterým není jedno, co se kolem nás děje zejména, když za tím stojí síly zla. Abychom se s nimi setkali, nemusíme chodit kvůli tomu do kina na Relikvie smrti nebo jiné fantasy s Harry Potterem. Stačí si pustit televizi nebo se jenom pozorně dívat kolem sebe. V pohádkách většinou vítězí dobro nad zlem, ale ve skutečném světě to chodí jinak.

Například v srpnu se v Praze chystá pochod homosexuálů s názvem „Prague Pride“, což má být první tzv. "queer pride parade" v historii hlavního města s podtitulem „festival tolerance“ dokonce pod záštitou primátora Doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc. V tomto případě jsem však silně netolerantní, protože se mi nelíbí, když gayové a  lesby se budou chlubit se svými zvrácenými představami. A pan primátor možná ani netuší, co vlastně podporuje…

Osobně nejsem proti homosexuálům, nicméně jejich chování vidím jako velký hřích v Božích očích. Potřebují Boží milost a pomoc, aby byli vysvobozeni a bylo jim odpuštěno. Modlím se, aby si Bůh používal křesťany ke službě těmto lidem k jejich spáse a ku pomoci. K tomu však potřebujeme velkou lásku. Takovou, jakou měl například Milíč z Kroměříže vůči prostitutkám, které vykupoval z života hříchu.

Jako křesťané však máme odpovědnost za svět, ve kterém žijeme a ve kterém budou žít naše děti. Homosexuálové děti nemají a tudíž je  naší povinností a odpovědností bránit jejich rozpínavosti, protože oni své hříchy považují za zábavu a předkládají to veřejnosti se stále větší agresivitou …

Autor: Jiří Beránek | pátek 5.8.2011 17:35 | karma článku: 25,32 | přečteno: 1320x