Jsem populista, xenofob, nacista a Putinův agent?

Pravice už z principu nemůže být populistická, protože pak už by nebyla pravicí. Pravicové hodnoty jsou svoboda, odpovědnost, pořádek, spravedlnost. Nic z toho není populistické.

Jsem ale zoufalý pravicový volič a zoufalí lidé často dělají zoufalé věci. Třeba dají hlas i Okamurovi. Konec konců hodně dlouho jsem tuto variantu zvažoval, ale protože svobodu považuji za nejvyšší prioritu, tak to nakonec ode mne dostanou Svobodní, přestože pravděpodobnost, že se dostanou přes 5%, není velká. Nicméně volební potenciál je rozhodně větší než těch magických pět procent.

Protože na poštovní schránce nemám ceduli "Nevhazovat reklamu" obdržel jsem také dopis od Andreje Babiše, který obsahoval dokument "Smlouva Andreje Babiše s občany České republiky" .  Podle Babiše jde prý o nejdůležitější volby v historii naší země. Možná pro něho, ale určitě ne pro občany ČR.  Já mu to fakt nežeru. Populistické kecy "Nelžeme, nekrademe a pracujeme pro Vás" jsou vějičkou pro lidi, kteří jsou odtržení od reality a věří jeho pohádkám. 

Netroufám si tipovat, jak tyto volby dopadnou především co se týče procentního zisku jednotlivých stran, které se do PS dostanou, a kdo nakonec s Babišem do koalice půjde. 

Přeji všem čtenářům, abyste se rozhodli svobodně podle toho, co je pro vás nejdůležitější. Hlavně nevěřte komunistům, bývalým agentům a důvěrníkům STB. 

Autor: Jiří Beránek | středa 18.10.2017 20:46 | karma článku: 31,86 | přečteno: 1311x
  • Další články autora

Jiří Beránek

Samochvála smrdí

27.4.2024 v 7:36 | Karma: 20,91

Jiří Beránek

Proboha, už dost! Stačilo

1.4.2024 v 11:02 | Karma: 21,31