Co mají společného Hamáček s Plavšičem?

Oba dva mne opět přivedli k myšlence, že zase nám tu někdo lže. Novináři Janek Kroupa a Honza Podroužek zveřejnili informace, které asi nenechaly nikoho klidného. Problém je v tom, že my čtenáři nevíme, zda-li ty zdroje informací

jsou věrohodné či nikoli. 

Kauzu Kroupa vs Hamáček jsem zaregistroval a nevím, co si o tom mám myslet. Jsem z toho totiž jelen. O Hamáčkovi jsem si nikdy žádné iluze nedělal ostatně jako o většině sociálně demokratických politiků, ale pravdu o Hamáčkově roli v souvislosti s Vrběticema a jeho plánovanou cestou do Moskvy se asi nikdy nedozvíme. Nicméně to, co následně předváděli opoziční politici, to je doslova a do písmene předvolební šaškárna. Vědí stejný kulový jako my, ale předhánějí se, kdo má větší ramena. Tím nechci říct, že to Hamáčkovo mlčení a mlžení není třeba řádně vyšetřit.

Pro mne osobně ale byla větší bombou zveřejněná informace, že je hotovou věcí Plavšičův letní přestup ze Sparty do Slavie. Shodou okolností to bylo přesně v den, kdy jsem kamarádovi psal, že kromě Hložka ve Spartě nevidím hráče, které bych si dovedl představit hrát v současné Slavii. Nicméně mám pevnou důvěru v trenéra Jindru Trpišovského, který ví, co dělá, a pokud usoudil, že Plavšič by se nám hodil, nemám s tím problém. 

Nicméně i v tomto případě se hodně mlží a taky lže. Nevěřím, že  redaktoři deníku Sport by zveřejnili takovou třaskavou informaci, kdyby to neměli ověřeno z více stran. Konec konců i úterní info z MF Dnes to bere jako hotovou věc.

To, že vedení Sparty rozhodlo neudělit Podroužkovi s Vackem akreditaci na středeční pohárové derby na Letné, je pro mne něco naprosto neuvěřitelného a skandálního. Pikantní na tom je však skutečnost, že zrovna iSport  patří Křetínskému stejně jako Sparta. Vypadá to, že letenský tým je ve větších problémech než to navenek vypadá a příchod Vrby na tom evidentně nic moc nezměnil. 

Plavšič i Sparta letní přestup do Edenu popírají, ale v tomto případě se pravda brzy ukáže. Na rozdíl od Hamáčkovy necesty do Moskvy a jeho roli v kauze Vrbětice a vakcína Sputnik.

 

Autor: Jiří Beránek | pátek 7.5.2021 16:04 | karma článku: 13,42 | přečteno: 485x