Co mají společného Fiala a Fousek kromě toho, že jejich příjmení začínají na F

V této souvislosti mne napadá ještě jedno hodně frekventované anglické slovo, které taky začíná na f, ale to tady napsat nemohu, protože by to asi bylo v rozporu s kodexem blogera a tudíž záminka pro administraci, aby to nebylo na

hlavní straně blogu iDnes. 

To, co předvádí Fiala a Fousek, bych nazval fraškou. Někdo sice může namítnout, že to je spíš tragikomedie, a bude mít pravdu. Problém však je, že občany této země a fanoušky fotbalu to už nebaví a že už toho mají plné zuby. Nelze se tak vůbec divit, že lidé mají blbou náladu a že jsou naštvaní. Hezky to popsal politický komentátor Petr Holec v článku "Naše blbá nálada s Fialou"

Ve strahovské frašce je v roli klauna předseda FAČRu Petr Fousek. Úspěchy českých klubů ve fotbalové Evropě jsou spíš navzdoru tomu, jak fuguje nebo spíš nefunguje LFA, FAČR a fotbalový politik Fousek. Fiala vůči médiím a veřejnosti komunikuje blbě ale Fousek prakticky vůbec.  Asi se už vidí někde jinde. V konečném důsledku to ale vyjde nastejno. Ekonomicky jsme na tom čím dál tím hůř a fotbalová reprezentace je pořád bez nového trenéra a bez realizačního týmu. 

Kladu si spoustu otázek, co bude dál. Fialovi a spol se čas krátí a Fousek v čele FAČRu skončí určitě dřív než Fiala.

Kdo bude nový trenér české fotbalové reprezentace, jaká koalice vznikne či nevznike po příštích volbách a spousta jiných včetně té jestli Slávii koupí od Číňanů Tykač? Osobně bych s tím žádný problém neměl. Naopak. Lepší než kdyby ji koupil nějaký šejk. Aktuálně mne však nejvíc zajímá zda-li Slavia zítra porazí Servette FC a skončí tak na prvním místě skupiny Evropské ligy a hlavně jestli v neděli vyhrajeme i v Ostravě.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Beránek | středa 13.12.2023 12:53 | karma článku: 22,35 | přečteno: 819x