Co mají společného Berbr a Babiš?

Odpověď je nasnadě. A zpráva o zatčení místopředsedy FAČR Romana Berbra je nadějí, že by mohlo být líp, až si vybudujeme imunitu proti koronaviru.

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne, a českým fotbalem opět po letech cloumá velký korupční skandál. Podle slov šéfky pražských vrchních žalobců Lenky Bradáčové je trestní stíhání vedeno proti dvaceti osobám. Devatenáct z nich včetně Berbra bylo zadrženo a nezbývá než doufat, že tentokrát to nevyšumí do ztracena.

Jsem zvědav na vyjádření Fotbalové asociace ČR. Její předseda Martin Malík se k celé záležitost má vyjádřit v pondělí. Na  to se těším víc než na televizní projevy prezidenta Zemana a plukovníka Prymuly. To, že fandím Slavii a fotbal miluji, je obecně známo. Tím pádem mám i stejný názor jako slávista Vláďa Šmicer (bývalý hráč české reprezentace, Lens a Liverpoolu), který jednou řekl, že "zlo českého fotbalu je Berbr"

V roce 1979 se stal příslušníkem kontrarozvědky StB, kde působil až do roku 1988. O jeho mafiánských praktikách v roli nejmocnějšího muže českého fotbalu si cvrlikali vrabci na střeše, ale jeho pozice se zdála být neotřesitelná. Pokud ale teď padne, je tu naděje, že bychom mohli uvidět světýlko na konci tunelu. Tedy pokud ho nevystřídá nějaký jemu podobný zloduch.

Autor: Jiří Beránek | sobota 17.10.2020 9:00 | karma článku: 23,55 | přečteno: 745x
  • Další články autora

Jiří Beránek

Samochvála smrdí

27.4.2024 v 7:36 | Karma: 20,91

Jiří Beránek

Proboha, už dost! Stačilo

1.4.2024 v 11:02 | Karma: 21,31