Chcete vidět jak pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí?

V podzimních volbách se toho určitě nedočkáme i když bych se rád mýlil. Spíš si myslím, že se nic moc nezmění. Kamarád mi poslal pozvánku do FB skupiny Zeman není můj prezident a Babiš není můj premiér

Chvíli jsem přemýšlel, jestli se mám přidat či nikoli, ale nakonec zvítězila zvědavost a zažádal jsem o přístup do této soukromé skupiny. Musel jsem ale odpovědět na 3 otázky. Který politik nejvíc škodí ČR, kdo by ho měl nahradit a můj oblíbený pořad v TV.

Do této chvíle mne mezi sebe nevzali s tím, že moje žádost o členství se vyřizuje. Myslím si, že mne mezi sebe nevezmou, protože jsem jasně nedeklaroval, že největšími škůdci jsou Zeman nebo Babiš a že jsem napsal, že mým oblíbeným TV pořadem je Tiki-Taka.

Podotýkám, že Zemana ani Babiše jsem nikdy nevolil, ale asi nejsem sám, kdo si klade otázku jak dalece je nutné býti antibabišovec. 

Publicista Miloš Čermák napsal glosu nazvanou "Proč nejsem antibabišovcem", V této souvislosti souvislosti souhlasím s názorem, že "před každými volbami od roku 1990 slyšíme, že právě ty nadcházející volby jsou důležité a zásadní, že je země na křižovatce a rozhoduje se o budoucnosti nás i našich dětí". Můj kamarád to dokonce rozšířil nejenom o naše děti, ale i o budoucnost našich vnoučat.

Já si nemyslím, že výsledek podzimních voleb bude znamenat konec demokracie a ztrátu budoucnosti. Babiš není geniální zloduch ani démon ani systémová chyba. Nicméně souhlasím s tím, že je to nefungující součástka, kterou je třeba vyměnit, ale je otázkou, kde tu součástku sehnat, když poptávka převyšuje nabídku.

Pokud chcete vidět, jak skutečně vítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, pusťte si mou oblíbenou pohádku "Hvězdný prach". Třeba dnes na PRIMA MAX v 17:20 nebo 5.9. v 16:15 na PRIMĚ. 

 

Autor: Jiří Beránek | neděle 29.8.2021 10:20 | karma článku: 25,21 | přečteno: 1419x