Kormidlo se otáčí doleva

Veřejné mínění se odklání doleva tak znatelně,  že ti  zprava začínají mít oprávněné obavy. Ano páni pravicoví politici, pohnojili jste vše co jste mohli, tak se nedivte, že občan volič upíná svůj zájem doleva. A tak 23 let po revoluci zaznamená KSČM největší úspěch v novodobé historii.

Je to smutný výsledek naprostého diletantství a špatné vlády, pravice prostě nepřesvědčila o svých schopnostech řídit kvalitně stát. Svou trochou do mlýna přispěli i sociální demokraté, kteří jsou mnohdy pravicovější než strany více napravo od středu. Navíc i ČSSD podlehla  vlivu lobbistů a různých zájmových skupin. Bude sice formálním vítězem voleb (zatím krajských, ale parlamentní se kvapem blíží), ale skutečným vítězem budou komunisté. Už nepomůže heslo, jsme sice špatní, ale lepší než volit komunisty. Na to už český volič nenaletí a bude volit komunisty s gustem a pocitem zadostiučinění.

Zaspali jsme dobu, kdy KSČM mohla být vymazána z politické mapy, dnes už je pozdě. Je to legitimní levicová strana a ohánět se strašidly z minulosti už je k ničemu a zavání nedemokratičností.

Stále víc vychází na povrch konspirační teorie, že vše bylo domluveno a plní se dohodnutý scénář.

Část komunistů, která vytvořila pravicové strany vyšlapala cestičku k návratu KSČM k moci.

Nechutná a mistrně sehraná šachová partie s králi a dámami z jedné partie a s těmi ostatními pěšáky z řad občanů. Vrtěti psem po česku, tak bych to nazval a je mi z toho smutno.

Budu se zájmem sledovat kolik zarytých pravičáků začne inklinovat doleva a kolik převlékne kabáty rovnou. Proboha Češi otevřete už konečně oči.

Autor: Jindřich Mareš | pátek 5.10.2012 15:47 | karma článku: 20,64 | přečteno: 1422x
  • Další články autora

Jindřich Mareš

Roční práce v hajzlu

18.10.2012 v 18:04 | Karma: 10,56

Jindřich Mareš

Odlehčení

11.10.2012 v 19:51 | Karma: 5,27

Jindřich Mareš

Škatulata hejbejte se

3.10.2012 v 18:56 | Karma: 17,54