Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Světlonoš_v7

5. 10. 2012 19:38
komunisti jsou součást

současného klientelisticko mafiánského systému. Důkaz je třeba v tom, že 2x zvolili na hrad Klause. Proč asi? Protože v zákulisí je to jedna a ta samá sebranka, mafie co na nás hraje divadlo o demokracii. Komunisty může volit jen blázen, je to to samé jako volit ODS, tj. lotry a zloděje.

0 0
možnosti

lahny

5. 10. 2012 19:59
Re: komunisti jsou součást

Máte sice pravdu, ale proč se naši politici tak bojí, aby byli zvoleni komunisti?

Právě proto je budu volit, aby si naši politici uvědomili, že jsou ještě horší než komunisti.Nebo Vy jste se za socialismu bál koupi alkohol? Nebál.A nebo dnešní potraviny?Jsou horší než za komunistů.A toto je všechno dílo našeho prezidenta, který tenkrát prohlašoval, že všechno vyřeší neviditelná ruka trhu.A tady je to vidět.Lidi nemají peníze kupovat kvalitní věci  a musejí kupovat šmejd a státní úředníci jsou zkorumponý místo aby hlídali kvalitu všeho.Takže kvůli tomuto šlendriánství budu volit komunisty.

2 0
možnosti

Pepe I

5. 10. 2012 17:09
Možná bude stačit,

když přestanete Vy a Vám podobní psát takovéhle nesmysly o diletantství vlády, hrozném chování či konání kohokoli kdekoli a vyzývat ostatní k činu. Vám se žije hrozně, vláda Vám užírá z talíře, nepřispívá Vám na to či ono? Jste-li nespokojen nepište, konejte. V poslední době nečtu pomalu nic jiného než pindy a nářky. Jste-li pesimista, zajeďte se mrknout třeba do nějakých marketů jak "prázdné" vozíky naši nespokojení utlačovaní spoluobčané tlačí k pokladnám, v bankách stoupají úspory (věc samozřejmě pozitivní), naši dávkaři nám taky nehubnou, naši důchodci si dále mohou dovolit 3+1 a nemusí měnit za menší, atd. atd. Komunisté zatím rostou jen v preferencích, v těch měl Jyrka taky v minulých volbách dobýt velké a slavné vítězství a...

1 0
možnosti

kaktusak

5. 10. 2012 19:30
Re: Možná bude stačit,

Lidé stále ještě nakupují jídlo? No to si tedy dovolují dost.

2 0
možnosti

zajicek8

5. 10. 2012 16:28
Proč se kormidlo otáčí doleva?

Voličům středových nebo středopravých stran vadí, jak se reprezentace těchto stran chová, proto se od nich distancují. Voličům levicových stran chování stranických špiček nevadí, hlavně že něco slibují - tu pastelkovné, tu 30 Kč za doktora.

Kandidát za levicovou stranu bezostyšně na plakátech slibuje, že zajistí městu peníze z krajského rozpočtu, aby bylo na opravy silnic, neboť si je lidé zaslouží. Ale ti samí lidé si neuvědomují, že krajský rozpočet není nafukovací a mají-li oni přednost , tak se ty peníze někde musí vzít - třeba z dotací na dopravu - vždyť z té Horní Dolní je jen 100 voličů, kdežto v tom městě 60 tisíc.

0 0
možnosti

petrph

5. 10. 2012 16:21
tak to už je to tak markantní,

že si toho všimli i pravicoví politici a političtí komentátoři? Tak to už je skutečně vážné. Ve skutečnosti ovšem o "otočení kormidla doleva" a o vítězství levice rozhodla sama pravicová koalice již dávno svou asociální politikou zaměřenou právě na pauperizaci a odíraní obyvatel.Přidejme její vlastní politické skandály a korupční aféry- a současný stav je vlastně logickou výslednicí,které se nediví nikdo-leda sama pravice.

Možná to připodobnit ke krásné pohádce o třech prasátkách. Ta se nevypráví po generace jen proto aby děti s prstem v puse pokaždé na konci vyjeveně poslouchaly jak vlk rozfouká slaměný a dřevěný domeček. Ta se přece vypráví právě proto aby si děti už od mala uvědomily, že jestli chci vytvořit něco trvalého a hodnotného, nemohu svou práci ošidit a podvést,jinak se mi to může vymstít . Ani domečky ze slámy či proutí,ani "pravicová" politika založená na podvodu lži a zlodějině Protože, ten zlý vlk a s ním mrazivý vítr z Kremlu teď skutečně může přijít.

1 0
možnosti

hovn

5. 10. 2012 16:14
Ujišťuji vás,

že s kormidlem to nemá nic společného - váš dojem je jen odrazem uvědoměni si všech zábavných lidských typů, honosících se pravicovostí, že srandy nadluh pomalu končí. A já říkám - nejvyšší čas

1 0
možnosti

jarinka

5. 10. 2012 16:03
A čistě teoreticky -

- kdyby se navrátila vláda jedné strany, dnes ti největší antikomunisti by do ní chtěli vstoupit se žádostí o prominutí, že byli pouze pomýlení. To jsou strašné charaktery. Nejlepší charaktery z politiků snad budou mít ti, co zůstali v KSČ i v dobách jejího největšího propadu a hanobení. Pamatuji si jednoho vydřiducha z práce, který chodil mezi dělníky a vysvětloval, že komunisté musí vymřít a pak bude dobře. Ten by koukal, kdyby žil.

4 0
možnosti

Ottis300

5. 10. 2012 21:18
Re: A čistě teoreticky -

Járinko, jsem rád, že čistě jen "teoreticky", jak je v nadpisu. Protože fakticky bych tu nerad viděl názor, že nejlepší z politiků jsou ti z NSDAP co vydrželi i doby největšího propadu a hanobení. Oni to přeci také mysleli dobře, ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1668x
Začneme znovu a lépe.

Seznam rubrik