Český Nejvyšší soud umí zázraky - z chlapa vyrobí matku

Počátkem května Nejvyšší soud uznal rozhodnutí kalifornského soudu, který prohlásil dvojici českých homosexuálů za rodiče nedávno narozeného dítěte.

Kdysi jsem četl rozsudky amerických soudů, kdy jeden např. odsoudil majitele domu k náhradě bolestného lupiči, který jim uvízl v komině. 

V USA mají  cenu "Stella Awards". Tu dostávají ty nejbizarnější případy ze soudní síně. Cenu zavedl novinář Randy Cassingham, který ji pojmenoval po Stelle Liebick. Ta si  koupila u McDonalda kávu a převrhla ji do klína. Popálila si choulostivé partie a následně ji soud přkleplů odškodné od  na McDonald´s ve výši přes 60 miliónů korun.

 Americké šílenosti nepochybně inspirovaly Český Nejvyšší soud, když počátkem května uznal rozhodnutí kalifornského soudu, 

Tedy za pravé biologické rodiče - nikoli za rodiče adoptivní - což by se zdálo logické.  

Oba dva jsou otec i matka a to aniž by dítě zplodili - to porodila žena v USA.
O tom, kdo je matka od teď už ani v České republice nerozhoduje příroda nebo zdravý rozum ale soud. Příroda či Bůh - vyberte si dle vašeho přesvědčení - kdysi stvořili muže a ženu, aby mohli plodit děti. 
Roli Boha teď na sebe vzal Nejvyšší soud a navzdory přírodě začal určovat, kdo je či není rodič. Skutečnou matku z jejíhož vajíčka dítě ožilo a která ho porodila mávnutím pera nechal soud zmizet  a matkou je podle soudu cizí chlap. 
Odporuje to zdravému rozumu a nijak to nesouvisí s rovnými občanskými nebo jinými  právy homosexuálů. 
Odporuje to samozřejmě i českým zákonům - i proto si kluci dítě koupili v USA.
Ano v blbosti udělal velký precedent už loni německý Ústavní soud. Ten uznal úřední legálnost třetího pohlaví a 
Šílená Zpěvačka Pink  už dříve odmítl svým dvěma dětem  vnucovat jakékoliv zažité stereotypy jako třeba že jsou kluk a holka a učí je být “unisex”. A pochvaluje si, že její dcera si chce vzít Afričanku. Zatím ovšem nikdo netuší, zda dcera se cítí být chlapem nebo lesbičkou. V každém případě je fajn že maminka ji netrápí informací, že se narodila jako holka. 

Autor: Jaroslav Novák | sobota 26.5.2018 9:28 | karma článku: 37,36 | přečteno: 1106x