Únos bez Protopopova a bez lékařské zprávy Protopopové

Unesená osoba nebyla násilím natlačena do auta. Jen se podivila, proč je třeba jet autem do cíle vzdáleného pár minut cesty chůzí. Více se divila tomu, že v autě čeká další osoba jí neznámá, když večeře měla být jen ve dvou.

Divila se ještě víc, když cíl cesty  řidič minul  a pokračoval  neznámo kam. Unesená osoba pochopila, až když auto zastavilo před léčebnou.

Řidič byl osobou blízkou. Budil dojem člověka starostlivého a důvěryhodného. Unesená osoba se z léčebny dostala asi po čtrnácti dnech. První telefonát z léčebny vykazoval znaky člověka v obavách, člověka nikoli zmateného, rozrušeného ano. Rozrušen, spíše rozčílen, byl i únosce, když mu bylo sděleno, že přátelé unesené osoby budou informováni o způsobu, jakým se dostala do léčebny. 0pravněnost obav osoby neoprávněně hospitalizované byla potvrzena, když se dozvěděla, že důvod k hospitalizaci byl „podložen“ informacemi poskytnutými únoscem. Policie si její příběh vyslechla velmi pozorně. Potom si naordinovala vlastní léčbu, aby se vzpamatovala – odjela na dovolenou k moři.

Výše uvedené skutečnosti nevypovídají nic o případu premiérova syna. Píši to proto, že paní doktorka Protopopová je pověřena reformou psychiatrické péče. Bylo by vemi pozitivní změnou, kdyby se její snaha projevila alespoň tím, že by významně ubylo případů, kdy si lékař nechá nějakým intrikánem takzvaně nakrmit uši. Protože jakmile se do zdravotní dokumentace dostanou nesmysly, je pak snadné je dále opisovat a tvrdit, že nedošlo k pochybení.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Herda | středa 14.11.2018 22:11 | karma článku: 19,58 | přečteno: 710x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Co se nestalo

18.5.2024 v 8:54 | Karma: 8,48

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,39