Policie zavádí opatření proti skupinám s odlišnými ideovými postoji.

Pokojně jsem se začetl do článku pana Pokorného a oproti svému původnímu plánu rozhodl se na PrahaIN pokojně komentovat tu poplašnou zprávu, jež z člobrdů dělá voly jako ta petrohradská farma trollí:

Jestli tomu rozumím, tak když se střetnou někde na ulici party s „odlišnými ideovými postoji“ a do sebe se pustí tak že hrozí, že se zmastí, nebo když ti jedni upřednostní protiprávní jednání, tak policie nebude se dloubat v nose, ale naopak násilí či jiné lotrovině zabrání. A a ne, že vybere si policii milou stranu a těm druhým uštědří dvě tři nebo více pěstí.

Je to snad skandální či hodné Vaší bdělé pozornosti? Jste normální? Snad byste měli (a měl, pane Holoubku) přestat vyvolávat mrtvé duše. Nevěřím v tak pitomé poldy, sděluji Vám jednoduše, kteří by řekli Vám, že muset podepsat to opatření je nadřízených prasárna. Však něco zase zavání tu. Levárna.

Zase ti bezejmenní, rozhořčení, ne-li přímo šokovaní. Tentokrát naši policisté. Stejně jako ti lidé z hnutí ANO. Dodnes čekají na omluvu nejmenované té pražské školy? Zdali, pravím. Zdali, když o nich dodnes policie, školský úřad ani školní inspekce nic neví.  

Slovy pana Zdeňka Srstky: Kachny, kachny, kachny…

Jako z té petrohradské farmy trollí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Herda | čtvrtek 29.2.2024 22:56 | karma článku: 17,38 | přečteno: 613x
  • Další články autora

Jaroslav Herda

Souhvězdí malé medvědice

26.4.2024 v 11:56 | Karma: 4,04

Jaroslav Herda

Něco Bukowskému dlužím

25.4.2024 v 18:49 | Karma: 8,39