Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Opravdu může být někdo tak hloupý, že onu formulaci "skupiny s odlišnými ideovými postoji" pochopí jako ty, kteří kritizují vládní ideologii a musí být proto policií rozprášeni jako tehdy na Národní třídě?

Řadovým policajtům se nedivím, ti neměli nikdy selskou logiku v popisu práce, ale běžný občan s ukončeným základním vzděláním?

Nikdy jsem si o inteligenci kritiků téhle vlády nedělal žádné iluze, ale opět mě překvapili a posunuli laťku ještě o kousek výš.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji. Jen doplním, že píšete o stavu mysli, kterého dosáhl Putin u většiny Rusů dvacetiletým "výcvikem".

Co se týče těch policistů, zatím nevěřím, že nejsou vymýšlení.

Neměli bychom zapomínat, že článek napsal ředitel PL Holoubek.

1 0
možnosti
Foto

Ke stažení článku: Domnívám se, že stažení článku nebylo míněno ani tak jako usměrnění pana Pokorného, ale spíše jako rozhodnutí nebýt prostorem sloužícím záměru redakce PrahaIN.

0 0
možnosti
Foto

Článek byl stažen administrací, tolik jen pro pana Herdu, aby mne nepřechválil

1 0
možnosti
JV

To je dobře, že to vysvětlujete, aktivní pan Nožička už vyjádřil starost.

0 0
možnosti
Foto

Hlavně nevím o čem se tu diskutuje, pač žádný článek od pana Pokorného nevidím.Buď jsem slepý nebo ho pan Pokorný stáhl sám nebo byl rozpuštěný a vypuštěný cenzorem na zásah z nejmenovaného kraje.

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za info. Vskutku je pryč. A za to patří panu Pokornému, a to ve vší vážnosti, upřímný dík. Myslím, že to bylo jeho vlastní rozhodnutí. Protože článek na PrahaIN nezmizel.

2 0
možnosti
Foto

V době probíhající hybridní války bychom neměli příkře soudit ty, kteří naletěli lžím či podlehli nafouknutým bublinám, jejichž obsahem je prosté a ničím neobvyklé sdělení, jakým je v tomto případě určení priorit v práci policie Jihomoravského kraje.

Vinu na pobláznění občanů v tomto případě mají i veřejnoprávní média, která OPĚT nevyužila příležitost uhasit důsledky odpudivého způsobu manipulace veřejným míněním ze strany redakce PrahaIN.

2 0
možnosti
Foto

Panikářům, kteří redakci PrahaIN sbaštili i s navijákem "velevážnou" informaci.

Kdo se podíval na ofocený papír v článku PrahaIN, měl příležitost zbadat, že KŘP Jihomoravského kraje pouze vyjmenovalo oblasti svých priorit. Nejedná se tedy o žádné zvláštní opatření, ani o instrukce k postupu v případech porušení zákona.

Proto je mou smutnou povinností upozornit pana Komárka v jeho stylu, že i takový osel možná vidí, co panu Komárkovi zatemnilo zrak.

2 0
možnosti
EH

A proč zrovna ideové postoje?

Ale mají recht. Tady v Ostravě se musím minimálně jednou denně na ulici vyhýbat mlátícím skupinkám odpůrců a zastánců ponožek v sandálech, ananasu na pizze nebo vyholování.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za otázku neboli, jak slýcháme v TV debatách - dobrá otázka.

Právě proto, že jakékoli odlišnosti se teoreticky mohou stát důvodem ke konfliktu, nejsou policií specifikovány.

1 0
možnosti
JV

Pan Pokorný, zdá se

celou svojí hlavou

vymýšlí e-maily

"sdílejte než to smažou"

1 1
možnosti
OF

Měl byste si na tom psaní více zaležet. Jé to poněkud chaotické.

Tak se polemika nevede.

2 0
možnosti
Foto

Však to snáď nebudú praktikovať a konár si podriezať.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, co si pan Pokorný představoval, ale dohlížet na to, aby nějaká skupina neohrozila jinou, patří mezi běžné úkoly policie.

2 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 13,42
  • Průměrná čtenost 1348x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik