Proč nevyžaduji účtenku s EET?

Reakce na diskuzi k článku "Proč vyžaduji účtenk s EET" od pana Josefa Sedláčka. A proč nám vládnou takoví lidé, které vlastně vůbec nechceme.  

https://josefsedlacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=691907

 

Babiš a Zeman - všichni se diví, že máme za prezidenta a premiéra takové lidi?? Když čtu tu diskuzi, musím říct, že máme takové vedoucí představitele, jaké si poprávu zasloužíme. A proč?

V ideálním světě nikdo nepodvádí, platí řádně daně, nebere zboží bez faktury, nezneužívá dotace a dávky, ... Potom jde k volbám, zvolí si poctivé lidi, kteří dvakrát obrátí korunu, než ji dají z ruky a je na ně ve všem spolehnutí. Potom už není potřeba platit tak velké daně, na stát se bude pracovat třeba jen dva měsíce v roce a všichni budou šťastní.

A to je lidi konec pohádky, poctivec, v tomto případě autor je terčem posměchu, někteří se dokonce přiznávají, že ten co nekrade, okrádá vlastní rodinu a nejlépe se krade z toho společného, ze státní kasy a to nejlépe tím způsobem, aby se to nerozkradlo, raději tam nic nedám. Přiznám se, že u komedie "Hoří má panenko" spíš pláču, než se směji. 

Potom se jde k volbám a je z toho Zeman a Babiš a nebo třeba někdo jiný, ale v žádném případě žádný poctivec, protože ten v této smečce vlků nemá šanci. Už naši předci chápali, že svět není dokonalý a proto říkali "důvěřuj, ale prověřuj". Jenže svět se změnil, dnes si chce hodit kamenem úplně každý a vůbec se neptá, zda je bez viny. 

Stojí Vám ten smích zato????

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Haluza | čtvrtek 13.12.2018 23:23 | karma článku: 22,59 | přečteno: 1014x