Hamáčkova likvidace ČSSD pokračuje

Tohoto národem opravdu neoblíbeného člověka Hamáček opět instaluje do významné funkce, řeči charakteru, že Hašek nebude kandidovat a že funkce není politická, mu asi věří málokdo.

Michal Hašek byl oficiálně jmenován novým náměstkem ministra vnitra, Jana Hamáčka. Za poslední léta lze v ČSSD těžko hledat veřejně neoblíbenější figuru než je Hašek, snad jen Zdeněk Škromach. Pochopit jednání předsedy Sociální demokracie je stále těžší a těžší. 

Jen letmé připomenutí osoby Michala Haška. Asi nejznámější je jeho povolební puč proti Bohuslavu Sobotkovi. Zdálo se, že po neúspěchu má zlomený vaz a jeho politická kariéra je v troskách. Realita je taková, že jeho schopnost přežít je mimořádná. Ačkoliv mnohokrát usvědčený lhář, stále přežívá a podle článku na idnes, citující tuto jeho zprávu, zaslanou po nedávném Hamáčkově vítězství v boji o předsednictví ČSSD: "Byl to úžasný pocit a přiznávám, že i obrovská satisfakce. Nejen za mne, ale za nás všechny. Teď ovšem přijde čas dokončit tuto změnu také v regionech a při přípravě voleb včetně kandidátek. Namažte si pod koleny, bude to třeba. S ­úctou a poděkováním za vše Belzebub, váš partyzánský generál,", se zdá, že on je šedou eminencí strany. Není těžké si odvodit, že Haškův zákulisní vliv byl minimálně velmi významný pro znovuzvolení Hamáčka. Pitvat zde defragmentovanost ČSSD také nemá smysl. Stačí přidat Haškovo přátelení se s Nočními vlky a už se rýsují určité Hamáčkovi postoje k zájmům ČR. Jmenování v době Vrbětické kauzy, samo o sobě šílenství. Noční vlci a Vrbětice. Co dodat?

Shodou okolností před nedávnem vyšel soudní verdikt ohledně rekonstrukce jízdáren ve Valticích za půl miliardy. Je zdrcující ohledně katastrofální předraženosti. Celá kauza je rozsáhlá a plná podvodů, pochopitelně pod taktovkou tehdejšího jihomoravského hejtmana, Michala Haška. Namátkové si přihoďme Haškův titul JUDr., získaný na Slovensku s diplomovou prací na úrovni středoškolské seminární práce a máme tu profil politického hochštaplera, který je už opravdu znemožněný. 

 Tohoto národem opravdu neoblíbeného člověka Hamáček opět instaluje do významné funkce, řeči charakteru, že Hašek nebude kandidovat a že funkce není politická, mu asi věří málokdo. Vynecháme-li Hamáčkovu naprostou bezpáteřnost a není cílem tohoto textu se věnovat bezpočtu přešlapů ČSSD v posledních letech, těžko už se chápe, kam vlastně předseda strany směřuje. Sociální demokracie je na hraně zvolení do sněmovny, jakoby nechtěla pochopit, že veškerá RÁDOBY pozitiva vlády si uzurpuje ANO a participace ve vládě straně jen škodí. Přesto opěr instaluje naprosto zprofanovanou osobu do důležité veřejné funkce. Už se Hamáček dostal tak daleko, že úplně přestal chápat realitu? Asi ano. Jeho jednání připomíná kapitána potápějící se lodi s jediným záchranným člunem. V člunu je schraňováno bohatství z lodi a posádka je ponechána napospas. Nedovedu si to jinak vysvětlit. 

Autor: Jaroslav Červenka | úterý 27.4.2021 15:59 | karma článku: 29,03 | přečteno: 1079x