Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kromě uvedeného je Hašek doposud i jedním z poradců Miloše Zemana. Takže je jasné, že všechno, co se na vnitru upeče, donese zatepla na Hrad.:-/

0 0
možnosti
Foto

Uff, ty nefunkčnosti webu mi tedy dávají zabrat.... Prosím autora ať jeden kus z toho zdvojeného příspěvku vymaže. Díky.

0 0
možnosti
Foto

Zkouším to smazat, ale nereaguje to, nevím proč.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MK

M95i92l82a96n 26K76e25s95l

27. 4. 2021 21:56

Bylo mnoho lidí,kteří si přáli odstranění Sobotky.Tak ten lásnský puč neodsuzovali.

0 0
možnosti
Foto

Zoufalá snaha si ještě naposledy užít a zatančit si na palubě oranžového Titaniku....nebo si třeba Hamáček opravdu myslí,že Hašek je pro potencionální voliče takové lákadlo,že socany zachrání? Dost socanů musí být dost zoufalých a vystresovaných, po letech přisání na státní cecek jim hrozí poprvé reálná opravdová práce....

4 0
možnosti
Foto

Tady na JMK co byly loni volby do krajského zastupitelstva tak Michal Hašek přeskákal díky preferenčním hlasům na mandátové místo. Ale bylo to tak že ČSSD měla celkem 5,67%, Michal Hašek šel z 18. místa kandidátky na 4. zvolený mandát a měl 6,44% preferenčních hlasů, což bylo tvořeno tím, že mu dalo preferenci 1.327 voličů. Je klidně možné, že díky Haškovi tady socani prošli do krajského zastupitelstva, ale narovinu - on byl 2 volební období hejtmanem, dělal si bombastickou reklamu, neustálé kontakty na voliče a jejich podplácení všude - a z celé jižní Moravy jej o pár let později zakroužkuje 1327 lidí.... čekal jsem to o řád jinde. Haškova aureola je ta tam - pokud kdy existovala. Na celorepublikové úrovni to vidím spíš do mínusu, než do plusu. Šanci na zastoupení ve Sněmovně po volbách v případě ČSSD vidím tak 1 ku 20, takže cca 5% pravděpodobnost úspěchu. Jestli angažmá Haška změní tuto pravděpodobnost na 6% nebo na 3% - to už je tak nějak jedno.

2 0
možnosti
Foto

Já bych to spíš viděl tak, že Michal Hašek zjistil, že ono to s těmi lehce vydělanými penězi v advokacii není tak horké.... Kdyby měl dostatek klientely a chtěl se tím živit do budoucna, tak si nebude moci dovolit všeho nechat a jít na plný úvazek na výplatnici státu, dělat předvolební kampaň (přeloženo do češtiny: ČSSD je na tom finančně tak bídně, že si z vlastních prostředků už nemůže ani dovolit zaplatit volebního manažera). - - - - Jinak mi připadne - viz první věta příspěvku - že Michal Hašek není schopen si mimo politiku sehnat práci, co by ho uživila. Tak teď mu Honza Hamáček na půl roku vypomůže a pak začne Michalovi hledání zaměstnání opravdu naostro.

6 0
možnosti
Foto

Hamáček stranu nelikviduje. Předsedou sám sebe nezvolil.

0 0
možnosti
Foto

Trochu mimo téma, mám něco se zobrazováním, nebo iDnes pokračuje v nenápadné likvidaci blogů? Hlavní stránka je nekonečná a blogy se objeví po skrolování asi 15 metrů :-);-D.

0 0
možnosti
Foto

Jo. Asi hlavní stránku rozšířili. Já tam moc nechodím. Každý klik jim přináší peníze. To informace hledám radši jinde. Sem chodím maximálně kvůli fotkám na blogy. Odjinud být nesmí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2264x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik