Dokonáno jest. Infantilita politiků sečtena a podtržena.

Máme to tu. Čechistán potvrzen. Opozice může jít slavit, nouzový stav ukončen. Následky nejsou důležité, podstatné je, že to nandali Babišovi.

Čert vem zájmy lidu, zájmy státu. Stali jsme se výspou Evropy, místem naprosté hlouposti a neschopnosti jakéhokoli státnictví. Otevřou se obchody a s láskou si budeme předávat Covid, kde to půjde. Výzvy klíčových osob současnosti, zdravotníků, jako vždy oslyšeny. Sice zřejmě budeme muset do izolace v rámci nemocnice jménem Evropa, ale to nevadí, hlavně, že vláda dostala po tlamě, jupííí.

V několika předchozích článcích jsem avizoval, že opozice si kálí do vlastního hnízda odmítáním nouzového stavu. Sebestřednost zvítězila. Zájmy lidu a státu marginalizovány. V aktivním politickém spektru se nenašel subjekt se státotvornými schopnostmi, nikdo není ochoten obětovat své ego pro naše zájmy. Zůstalo jen u sledování vlastních, nesmírně krátkozrakých cílů. Opozice vyslala jasný signál občanům, nevolte nás, jsme stejně hloupí jako vládní establishment. Dělejte si, co chcete. Nedá se nám věřit. Jako by vyzývali k občanské neposlušnosti a adorovali depresivní davový stav. Jakoby v těch jejich mozečcích postrádali jakoukoli schopnost realističnosti. Nikdo není schopen říct: "Babiš je nemožný, intenzivně nás sabotuje, ale v krizi je důležitější konat v zájmu lidu a povznést se nad vlastní uražené já." Ne, prostě ne! Uvrhněme naší zemi do ještě většího chaosu a definitivně se globálně znemožněme jako banda naprostých tupců.

Jestliže už teď se v některých segmentech společnosti dala jasně vnímat neochota dodržovat opatření a virus se nadále vesele šířil, co se asi bude dít teď? Češi milující nakupování půjdou zchladit absťák do nákupních center? Člověk dodržující karanténní opatření se stane směšným otloukánkem? Musí se situace zhoršit tak, že i ti egomaniaci ve sněmovně pochopí, že takhle to dál nejde? Asi se máme nač těšit.

Autor: Jaroslav Červenka | pátek 12.2.2021 5:32 | karma článku: 36,88 | přečteno: 1804x