Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Jiří Rode, já s vámi téměř beze zbytku souhlasím. Pan Kalousek nepochybně má přehled, ví, o čem mluví, a zná recept na to, aby MU bylo lépe. Lišíme se jen vlastně jen o to jedno jedno písmeno. Ale já ten recept opravdu nemám :-(

0 0
možnosti

J58i38ř36í 68R37o86d

2. 12. 2015 22:33

Pane autorem, jsem zcela opačného názoru. Kalousek je z politiků jeden z mála, který má přehled, ví, o čem mluví a zná recept na to, aby tu bylo lépe. Vy ten recept zcela jistě nemáte. A teď hurá na mne.:-)

0 0
možnosti

pane Vachmajstr, voni jsou hlava! :-)

0 0
možnosti

Jinak Kalouska obcas potkavam, bydli ve stejne ctvrti jako ja. Kdyz byl jeste ministrem pres pokladnicku, tak jsem mu v krame radil s vyberem chleba. On mi rika; "No jen jestli nekecas!" :-) a duchl na mne dechem zvanym SRK (Slivovice, Rum, Kontusovka) bylo cca 17:30. Tehla jsem pochopil, ze RYCHLE potrebujeme noveho ministra pres penize :-)

1 2
možnosti

Ten novej leje mnohem vetsi a navic nase penize taky do etanolu - podpora repky....

3 0
možnosti

Kalousek, Bakala, Schwartzenberg, Stetina .... strazci odkazu Vaska Havlu :-)))) spojeni nerozlucne (uvidime) pod kridly jedne Strany.

1 1
možnosti

No já nevím ... není to ani směšné ani výstižné, akorát je tam klíčové slovo "Kalousek", to bude úspěch zaručený.

3 2
možnosti

Směšné ne, ale výstižné ano!:-P

0 0
možnosti

Hezký článek, karma. Jen mě tak v té souvislosti napadá, že autoři takových článků budou mít asi ještě dlouho co psát. Dokud totiž stádo bude dávat svou důvěru Kalouskům, Vondrům, Mackům, Topolánkům, Sobotkům, Paroubkům, Bělobrádkům a já nevím, jak se všichni ti slibovači jmenovali, kteří nakonec stále a stále prosazovali jen své zájmy a zájmy všech svých lobbistů, bude zde hodně prostoru pro takové články. Bohužel, nic neřešící články. Dokud lidi nepřestanou být pohodlní, nezačnou sami přemýšlet, třeba jen o tom, která strana za posledních 25 let skutečně pro lidi něco udělala, absolutně nic se nezmění. Lidi musí přestat hltat propagandu, přestat hltat mazání medu kolem huby od politiků, auvědomit si, že je to jen mazání medu kolem huby, že je to jenom hra politiků s hloupým stádem zvaným voliči a už víc ty zprofanované strany, které za 25 let nic neudělaly nevolit.

0 1
možnosti

A která, že to strana za 25 let udělala něco pro lidi?

4 0
možnosti

P84e54t58r 76L12a61n87g62e57r

29. 11. 2015 21:25

Karma R^

Kalousek je opravdu takový komik, že kdyby z toho koukal politický profit, tak nasadí blond paruku, nasadí umělá prsa a začne hrát na ukulele.

4 1
možnosti

J78a46n 47P13a64l72l20a57s

29. 11. 2015 18:31

Dobrý večer, takhle poeticky popsat politické hrátky (coby slušňák nemohu napsat čuňárny) – tleskám a smekám.

9 0
možnosti

Milá paní či slečno Šauerová, já moc dobře vím, co, kdy a kdo z obou vašich favoritů navrhoval a dělal. Ale nebráním se tomu, doplňovat si své vědomosti. To bude spíš váš problém, že? :-)

7 0
možnosti

Myslím si, že obrovský problém ...

5 0
možnosti

Koukám jak každý jásá nad koncem TOP 09, avšak nikdo si neuvědomuje nebezpečí kdo jí může nahradit...

Když už České slavíky dostává neonacista, který se netají obdivem k Rudolfu Hessovi, tak proč by taková strana nenahradila "topku", že?

1 6
možnosti

Vážený pane, jsem daleka toho, být lhostejná k jakékoliv radikalizaci české politické scény. Ale uvědomují si představitelé stran, které si říkají "demokratické" toho, že radikalizaci vyvolávají především oni tím, že bezostyšně přehlíží názor lidí, poškozují zájmy většiny (zatím většiny) obyvatel? Radikalizaci v historii vždy vyvolala necitlivost a pohrdání vůči potřebám a názorům a většiny, protože ta "většina" nakonec pochopí, že po "dobrém" se prostě nic nezmění.Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
BLOG UKONČEN!

(Autorovy nejlepší prozaické blogy vyšly v knize Magická setkání -s podtitulem Puzzle story - v nakladatelství KMEN.)

Seznam rubrik