Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Min. čtvrtina voličů hledá nějakou pravicovou či pseudopravicovou partaj, takže i TOP fungovat může. Ale bez 1-2 nových mladších borců to bude obtížnější, ale zatím je nevidím. Dva poslali jako poslance do Bruselu, ale to nejsou "vůdci". Zdejší bloger Martin Procházka jako obdivovatel TOP by zájem určitě měl ...:-)

7 0
možnosti
SN

:-)...Příjemně jste mě překvapil! Je to spolek - padlých holek!  Když jsem poslouchal švarnejbejka, jak kalojdovi dojatě děkoval a vzpomínal na jeho zásluhy a pomluvy, které na něj zlí lidé vytahovali, ale nikdy nebyl odsouzen, byl jsem dojat. Málem jsem slzu uronil! BuĎ je tak senilní a neuvědomuje si jaká je realita, nebo je to nebetyčný pokrytec.  A hlavně...hlupák, který dělá z normálně myslících lidí, blbečky!   R^R^R^

15 4
možnosti
JV

J51i11r81i 77V59r53a13b49e28c

28. 11. 2015 21:27

Vy musite byt uz strasne stary ,ze nejste schopen si zapamatovat a napsat to jmeno Schwarzenberg.Jste urcite obdivovatel Gottwalda ,Zemana jim podobne figury.

6 10
možnosti
ZJ

Kalousek málem zlikvidoval KDU-ČSL, u TOP 09 se mu to pravděpodobně  podaří úplně.

7 2
možnosti
JC

Však on někam vleze zase ...

9 1
možnosti

Pane Polický, vaší odpovědi nějak nerozumím. To byl pan Schwarzenberg takovým přívržencem přímé prezidentské volby, nebo tak věřil ve svou masovou oblibu? Vždyť mohl kandidovat ve volbě neprímé - přímluva Václava Havla by mu k nominaci některou z politických stran jistě dopomohla.

9 4
možnosti
Foto

Ale jistě že nepomohla když jak ČSSD tak ODS jako nejsilnější strany měly své kandidáty a pan Scwarzenberg byl členem strany zelených-tedy minoritní strany.

3 1
možnosti
Foto

Proč pan Scwarzenberg nekandidoval na prezidenta dokud žil Václav Havel?

Na to je jednoduchá odpověď-nebyly přímé prezidentské volby. Ty první byly až 2 roky po Havlově úmrtí.

5 3
možnosti