Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pěknýčlánek.  Ještě pár poznámek :

      PanaKalouska - i přes často nenávistná hodnocení - jsem si vždy vážil. Hlavně jakoschopného a racionálně uvažujícího politika. Dnes - po jeho podpořeprapodivných výroků vznešeného knížete - kroutím nad ním hlavou...

     Ovšem na druhou stranu - i nyní -mu nelze upřít velké zásluhy. V uhlazených diskuzích s panem Babišem,  vždy pobaví celý národ.  A to je, v dnešní pochmurné době, moc amoc zapotřebí.

2 2
možnosti
MP

Ale je to bohužel žalostně málo!

0 0
možnosti
AS

Kalousek je ožrala a hulvát největšího kalibru.!!:-/;-O8-o

13 3
možnosti

Nálepkování a nadávky nasvědčují nedostatku rozumových schopností, říká Váš pan prezident, pozor na to, paní Anno.

4 5
možnosti
RJ

Předpokládám, že se ze své nedostatečnosti zkoušíte vypsat. Výsledek je ubohý. Zkuste to nejdřív se svým deníčkem.:-P

0 5
možnosti

Ad Nezavání vám to tak trochu pokračováním jeho (rozuměj Kalouskovy) politické promiskuity?

Nezavání. A vysvětlení je snadné. 1)  Hledat spolupráci v rámci demokratických stran by mělo být - v době ohrožení našeho ústavního systému - věcí zcela přirozenou, ba povinnou. 2) Spolupráci s ČSSD jako s přirozeným partnerem TOP09 navrhoval Karel Schwarzenberg opakovaně, poprvé v Právu v r. 2009.

Prokázal jste, pane autore, neznalost, resp. absenci informací. Přesto si dovolujete za tohoto stavu kritizovat to, o čem zjevně nemáte ánung. Udělal jste ze sebe tedy naprostého ... doplňte sám. Ale to nevadí, takových "kritiků" je ! :-)

3 14
možnosti
MV

keine Ahnung haben......tak nejak jste to myslela pani Sauerova?:)

2 0
možnosti
KM

Koněčno teráz s Kalúskem to naberie ten správný zmer a vytvorí sa ozájstná právicová strána ktorá zmetie z politickej zcény tých proklátých komunistov, beztvárú CSSD aj tého Bábišá s jeho poskokmi a nastaně nová dobá, ktorú zme si tými svojmi kľúčikami po tých rynkoch vycinkáli a teráz ponesieme ten prápor slobody a demográcije vstriec ščasnej demográtýckej budúcnosti !!!

3 0
možnosti
JM

J40i75r69i 12M47e53n25s47i87k

29. 11. 2015 12:32

Konečně se už STOP09 nedostane do parlamentu.

9 1
možnosti
JK

J51a65n 40K48v65a44p20i40l

29. 11. 2015 11:36

Padá na mne smutek, kam to "pravice" u nás dopracovala. Vycházím z přesvědčení, že nejpřijatelnější model politiky jsou pravicové a levicové strany, které se po určité době vystřídají ve vládnutí po volbách. Tím se napravují extremní názory obou a získá se přijatelný výsledek pro většinu. Po roce 1989 byla nálada společnosti více pravicová, dokázaly to několikeré volby.

Podívejte se, kde je pravice dnes, kam to dopracovala vlastními chybami a způsobem vládnutí. Ne nebyla to vina voličů, byla to

vina stran, které se k pravici hlásí. Bohužel si nevzaly z minulosti poučení, zůstávají v čele lidé, kteří se na propadu podíleli, spoléhají na populismus, hrubost a nesnášenlivost a domnívají se, že to zachrání masivní kampaní před volbami. Pokud by předsedovi TOP záleželo jenom na úspěchu strany, ne na své politické kariéře, vzdal by se čelních funkcí a podpořil by nové tváře, nezatížené minulostí.  To se nestalo a zřejmě nestane.

Dávají tak prostor extrémně pravicovým a populistickým stranám, které jsou na dohled.

8 0
možnosti
VN

Ono je to mimo jiné i o tom , že tyto "pravicové" strany dělaly v podstatě levicovou politiku. Volič je potom zmaten. Jinak nedělám si iluze o charakterech politiků napravo i nalevo.

6 1
možnosti
OP

Pár článků na toto téma už tady bylo, ale ten váš je první dobrý R^:-)

7 0
možnosti
JR

J31a15r41a 13R94a75n29k

29. 11. 2015 2:12

Mate tam vytecny spolek - maskot, 4 brady a ovce:-/

2 12
možnosti
NM

...kdepak váženej teprve nyní začne tanec sv.Víta,protože tu funkci bude mít požehnanou na 99,9%/u Babiše to bylo špatné/ a Čt bude jeho detašované pracoviště a když jsem se doposud zajímal kdo a proč ho neustále do Čt zvou tak nyní se ho nezbavíme a budu se bát otevřít lednici;-O;-O[>-]

10 1
možnosti
JV

J28i48r69i 70V92r16a18b33e35c

28. 11. 2015 21:19

To by bylo strasne ,zit se Zemanem bez opozice.(jako za bolseviku)

4 6
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
BLOG UKONČEN!

(Autorovy nejlepší prozaické blogy vyšly v knize Magická setkání -s podtitulem Puzzle story - v nakladatelství KMEN.)

Seznam rubrik