Jsou příznivci prezidenta Miloše Zemana extremistickou svoločí?

Bloger Martin Procházka, Risk analytik, absolvent FMV VŠE, podporovatel a člen TOP09, pravicový, prozápadní, proevropský napsal blog s názvem: „Zeman = nový Führer extremistické svoloče.“

Miloše Zemana podle posledních průzkumů SANEP jako prezidenta kladně hodnotí více jak dvě třetiny Čechů: http://www.sanep.cz/sid=ud4mprv1niuket73fd9nb8ctf1/pruzkumy/hodnoceni-milose-zemana-publikovano-12-11-2015/

Cituji: „Exkluzivní internetový průzkum společnosti SANEP byl proveden ve dnech 6.– 9.11. 2015 na vybrané skupině 1.102 dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18-70 let. Celkově se průzkumu společnosti SANEP zúčastnilo v rámci respondentního panelu více jak 220 tisíc registrovaných uživatelů 12.376 dotázaných. Reprezentativní vzorek byl vybrán metodou kvótního výběru a odpovídá sociodemografickému rozložení obyvatel ČR dle údajů Českého statistického úřadu. Statistická chyba u uvedené skupiny obyvatel se pohybuje v rozmezí +-2,5%. Kontrola daného vzorku byla provedena triangulační datovou metodou.“

Co nám z toho dle Martina Procházky vychází?

Více než dvě třetiny našeho národa jsou extremistickou svoločí v čele s novým Führerem Milošem Zemanem!

Proč si prezident Zeman, jeho voliči a příznivci zaslouží dle Martina Procházky takové názvy?

Že Miloš Zeman nepodporuje nesmyslné sankce proti Rusku za události na Ukrajině? Cožpak Rusové svrhli legitimně zvoleného prezidenta Janukovyče a nařídili obyvatelům Donbasu a Krymu, aby samozvanou, pučistickou vládu v Kyjevě neuznali a v referendu se rozhodli pro odtržení se od Ukrajiny?

A Rusové snad zodpovídali za vzdušný prostor nad oblastí bojů na Ukrajině, kde se sestřelovala letadla a navedli Malajské letadlo přímo nad soupravu BUK a toto letadlo záměrně sestřelili?

Nezní to normálně myslícímu člověku jako snůška nesmyslů?

Nepřipadá vám, vážení čtenáři nenormální, že Západ uznal v Kyjevě režim, který se dostal k moci násilným, nelegitimním způsobem a okamžitě začal s represemi proti vlastnímu obyvatelstvu, které vyvrcholilo válkou? A obyvatelé Donbasu se snad provinili tím, že se nenechali zabít, ale bránili se se zbraní v ruce a porazili vojska, které na ně vyslal tento nelegitimní kyjevský režim?

Toho všeho si je vědomý náš prezident Miloš Zeman a proto tedy odmítá i nesmyslné sankce proti Rusku.

A že prezident Zeman odmítá islamizaci Evropy? Podívejme se, co přinesl do západní Evropy nekontrolovaný příliv muslimských migrantů, z drtivé většiny mladých zdravých mužů, kteří místo, aby bojovali s islámskými teroristy, tak raději odešli s tím, ať se o ně postarají Evropané?

Že prezident Zeman podporuje Bašára Assada?

Zvláště poté, když se prokázalo, že Turecko čile obchoduje s IS a země NATO v tomto Turecko podpořily? Že jediný, kdo v Sýrii skutečně bojuje proti islámským teroristům je Assad a Rusko?

Prezident Zeman nazval tento stav pravými jmény.

Za to sklízí od blogera Tomáše Peszyňského „titul“ „Miloš Zeman je fašista:“http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/c/485367/milos-zeman-je-fasista.html , jeho příznivci jsou zase blogerem Martinem Procházkou pojmenovaní extremistickou svoločí.

Podle nich a představitele TOP09 Karla Schwarzenberga jsou skutečnými hrdiny a demokraty teroristé, kteří podřezávají svázané zajatce bratři Mašínové: http://zpravy.idnes.cz/je-smutne-ze-se-bratri-masinove-v-cesku-nedockali-uznani-reaguji-politici-1lu-/domaci.aspx?c=A110813_140909_domaci_brm

Zato dvě třetiny našich občanů, kteří toto odmítají a podporují prezidenta Zemana, jsou extremistickou svoločí.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaromír Petřík | neděle 13.12.2015 13:08 | karma článku: 39,85 | přečteno: 1661x