Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže mám Vašemu příspěvku rozumět tak, že dvě třetiny našeho národa jsou skutečně "extremistickou svoločí"?

1 0
možnosti
JP

Odpovídám na nadpis: Jsou, i když ne vždy extrémistickou. Zemanovy vlastnosti jako lhaní, pokrytectví, pomstychtivost, laciný populismus, neomalené protěžování svých věrných a neokomunistická politika ve prospěch "východu" národ na nože rozděluje. Jeho vystupování a chování patří spolu pitím alkoholu a kouřením do čtvrté cenové skupiny a kladně oslovuje především "svoloč".

8 4
možnosti
Foto

Většina vlastností, které jste uvedl, sedí na Karla Schwarzenberga, ale nedovolil bych si jeho voliče nazvat "svoločí".

1 3
možnosti
Foto

Já jsem také Zemana volila a jako extrémistka se necítím.

Vybrala jsem si ho proto, že je chytrý chlap, používá svůj vlastní rozum a neopakuje každý blábol, který proběhne éterem, jako ti, kterým ten rozum chybí.

Zatím jsem své volby nelitovala a věřím že ani nebudu. Uvědomuji si, že zdraví a věk mu možná neumožní kandidovat v příštích volbách a doufám, že se nám všem podaří zvolit za něj vhodnou náhradu, tedy prezidenta který také nebude zapomínat že je Čech a bude upřednostňovat zájmy naší malé země, před zájmy EU a ostatních velmocí.[>-]

Všem přeji pěknou adventní pohodu.V

7 5
možnosti
Foto

Děkuji za hezký příspěvek.

Plně s Vámi souhlasím R^

5 5
možnosti
MS

Jste dost nechutný v tom, že si přihříváte svou proruskou polívčičku a zneužíváte situace, kdy lidé podporují Zemana kvůli jeho názoru na uprchlickou krizi a nikoliv kvůli jeho rusofilské politice. V okamžiku, kdy uprchlická krize pomine a Zeman bude dál v ukrajinské krizi fandit Rusku, jeho hvězda opět pohasne, to si buďte jist. :-/

14 5
možnosti
MN

Mám pocit, že nedávno admin zpřísnil pravidla psaní blogů zde a mimo jiné zdůraznil, že... "bloger nesmí vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob.....Bloger nesmí propagovat ani vyjadřovat ... nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám osob... "

Je zvláštní, že tedy redakci nevadí blogy s názvy jako:

"Zeman je fašista" nebo

"Zeman je führer extremistické svoloče"

které jednoznačně zobecňují nepodložené dojmy a vyjadřují nenávist a nesnášenlivost vůči demokraticky zvolenému prezidentu naší země a jeho voličům.

Jak by redakce asi reagovala, kdyby někdo napsal blog:

"Merkelová je führer extremistické svoloče" ??

11 4
možnosti
VR

...protože je to lež a nesmysl, měla by jednat podle toho, že?

4 4
možnosti
VR

Tak nám dnes soudruh prezident moudře pronesl k demonstraci nácků na svou podporu „Žijeme ve svobodné společnosti, kde každý občan může demonstrovat, jak ve prospěch někoho, tak proti někomu.“ Škoda že náš eMZák na tato moudrá slova zapomněl, když nepustil na Albertov nikoho kromě svých stoupenců a ty, co loni svobodně demonstrovali „proti někomu“ (Zeman) nazval řvoucím stádem, nebo tak nějak.:-P

12 5
možnosti
Foto

Zeman nikoho nezdržoval.

4 7
možnosti
JH

J73o83s52e88f 92H34e88j34n43a

13. 12. 2015 15:10

Pane Petříku, omylem jsem vás otevřel a pobavil se moc. Tušíte třeba, jaká je předpokládaná statistická chyba u tisíce respondentů?8-o  Tak zvracejte dál, zase dlouho se snad nespletu...;-O

20 4
možnosti
Foto

Tisíc respondentů je, pane Hejno zcela  vypovidajici počet i u tak velkého naroda, jako je ten americký. 

Více respondentů tam v průzkumech obvykle neodpovídá.  Nebo jen o něco málo více. 

A také tzv. Peoplemetrů, které měří sledovanost televizních pořadů je jen něco málo přes tisíc. 

A žádná z TV stanic si nestěžuje a to jde o podstatně větší peníze než tady na blogu.

Elementary Dear Watson.

4 4
možnosti
MD

Dobry clanek. Jen jeden dodatek. Kdyz mluvime o zapadu, je to opravdu ten, o kterem se nedavno jenom snilo? Nezdegeneroval mezitim tak, ze ve svem boji za zachranu sveho pouziva levicacke metody. V boje proti soucasnym oligarchum a budoucim konkurencnim kapitalistum z vychodu? V tomto boji je ochoten obetovat cokoliv. I Evropu. A M. Zeman, to smeti na jejich ceste, se ne a ne nechat odmest stranou.

3 10
možnosti

pane autore,

někteří příznivci prezidenta Zemana jsou xenofobové a rasisté. Mě je celkem jedno, kdo podporuje Zemana. Není mi ale jedno, koho podporuje Zeman. A Zeman na Alberotvě podpořil určitou xenofobně - extremistickou skupinu lidí, kteří hlásají náboženskou a etnickou nenávist.

Za své podporovatele mnohdy politik nemůže, ale za to, jaké lidi politik podpoří, může, i kdyby stokrát tvrdil, že je nezná a že je vidí poprvé v životě.

15 8
možnosti
Foto

K64a41r49e14l 43M47á43d57l76e

13. 12. 2015 14:34

Oblíbené nálepky.... Přeloženo do normální řeči - pan prezident podpořil skupinu lidí, která odmítá nekontrolované přijímání migrantů, ale žádá obezřetnost.

9 7
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2605x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik