MM

Mám před už dost dávnými lety podobnou zkušenost. Tedy přesněji ne já, ale kamarádka, která jela tramvají se mnou. Taky se tam objevil podobný týpek a začal na kamarádku zkoušet podobné věci. Prvně jsme jen o kousek ustoupily. Podruhé mu dala najevo, že by toho měl nechat. Nenechal a napotřetí se mu to podařilo dokonat. Dokonce potřísnil kamarádky oblečení spermatem.

Tu blaženost si ovšem moc neužil. S tou kamarádkou jsme totiž chodily na taekwondo. Kamarádka hbitě shodila z nohou střevíčky, aby měla jistý postoj, provedla otočku a vzápětí její bosá nožka trefila toho zmetka přesně tam, kam to žádný chlap dostat nechce. Jen zaskučel a zlomil se v pase jak zavírací nožík. Když tramvaj zastavila, zapojil se do děje také takový jezevec a skučícího zmetka nemilosrdně skopl ze schůdků na refýž. Když tramvaj odjížděla, tak část osazenstva pobaveně sledovala, jak se ten uchyl snaží s pomocí zábradlí alespoň postavit na nohy. Jezevec pak ještě kamarádce složil poklonu s tím, že by nevěřil, že taková půvabná bosá nožka umí dávat tak tvrdé rány.

Foto

Odpovím slovy medvědice; "Dobře mu tak."

JM

J15a59n 40M89a75r59e68k

24. 5. 2024 17:49

Jene (Honzo) Pražáku, ty jsi ůplnej spisovatel..nekecám, když ti řeknu (napíšu), že jsem se vzrušením čekal, jak to dopadne.

BTW, když jsem ještě v dávných dobách používal v Praze veřejných dopravních prostředků, podobných scén jsem zažil také dost. Úchylové byli, jsou a budou. S tím se nic nenadělá. Ale je to smutné.

Jen jednou jsem jednu mladou pohlednou dámu opravdu litoval. Bylo vedro jako v kotelně. Cpal jsem se do trolejbusu (Na Ohradě) na Žižkově a tak tak jsem se tam vecpal. Jenomže jsem tam nemohl zastrčit moji pravou ruku a tak jsem musel loket nechat vystrčený ven ?jenomže se tam ještě vecpala ta zmíněná dáma a jak se odrazila od chodníku, strhla si řaty a podprsenku o můj loket. Trolejbus nemilostrně zavřel dveře, a ona tam poloodhalená trčela až do nejbližší stanice (Na krejcárku) Ocenoval jsem galantnost tehdejčích mužských cestujících, kteří se jí snažili její situaci vylepšit. No, gentlemani nevymřeli. Jak se zde říká: "Gentlemen never died, they just faded away"

Foto

Chudák holka. A díky za poklonu, Honzo.

Foto

Sexuální predátoři tchoří pohoří docela, když zasáhne jezevec a gazela.

Foto

Tahle facka je vzhledem k nastalé situaci společensky žádoucí

IL

I56v89a31n26a 14L48a62n55c51e

25. 5. 2024 12:32

Připomínám vnučce, že by se měla naučit nějaký bojový sport, protože nikdy neví, kdy se jí bude hodit. Ale ona zatím chodí jenom běhat, prý kdyby ji někdo chtěl napadnou, tak aby utekla.

Foto

Uteče - bude-li mít k tomu příležitost.

PK

P27a17v59e76l 22K14h78a71i93l

25. 5. 2024 11:21

Pěkně jste to zkomponoval s pexesem, připomněl jste mi country písničku Balíček karet.

Foto

To byla ovšem nezapomenutelná píseň.

Foto

Honzíku, téééda, to není blog, to je umělecké dílo. Fakt skvělá povídka!!!

Foto

Děkuji, Zdeni, ale radši bych v tomto případě neměl o čem psát. 😺

PP

V podstatě by se to díky tomu chlapečkovi s pexesem dalo pojmout i jako klasická bajka, kde zvířata nahrazují lidské role.

Foto

To ano. Bajky mám rád, neb od zvířat bychom se mohli lecčemu přiučit. 😺

PR

P57a89v31e28l 71R61u94s89ý

26. 5. 2024 19:19

No nevím, jak by se k tomu stavěli zarputilí moralisté, v prvé řadě by se jim asi nelíbilo, že matka pohlavkuje dítě za sebrání kyblíčku - to samo o sobě lze interpretovat jako výchovu chlapců k genderově podmíněnému násilí, tedy že spory se řeší násilím, no a pak ta facka od dívky úchylovi? No neměla raději místo násilí přivolat hlídku PČR a rovnou ho řádně obvinit ze sexuálního napadení?

Foto

Tak jasně, že to nebylo ani zbla korektní, ale máme kliku. Scénka ukázala, že někteří lidé dokážou i navzdory moderní době a novým pohledům na svět stále ještě jednat normálně.

  • Počet článků 2145
  • Celková karma 28,41
  • Průměrná čtenost 1309x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.