Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

R^

Už tam ani nemusím jezdit. ;-D

0 0
možnosti
PM

P55e57t36r 36M87u38r75č77e21k

23. 7. 2013 10:26

Hezké,foťte dál.A přeji hezký den.

0 0
možnosti
Foto

Pro Vaši zajímavost dodám, že stanice bývá pro svoji kovově skleněnou kouzelnost využívána pro filmování, ale třeba jsem zde viděl i focení nějakých modelů :-)

Fotografie moc pěkné, ale nebojte se při focení i jiných úhlů než jen vodorovných.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé, ta stanice se mi opravdu líbí. Jinak pokud jde o mé focení, je to ryzí amatérizmus, prosím tedy brát s rezervou. Díky za podnět.:-)

1 0
možnosti
DF

Vozy pražského metra mohou jezdit venku. Stejné jezdí po povrchu a na mostech i v jiných zemích východního bloku. Třeba v Kyjevě, Budapešti... . U nás je to jen o betonové loby... . A jen tak podotknu, tyhle vlaky po "renovaci" jsou šílené. Sedačky do pravého úhlu, vysoká hlučnost, ostré osvětlení. Oproti západu /Paříž, Berlín.../ jsme úplně jinde. Chtělo by to další linky s provozem vlaků na pneumatikách. Tiché, snášející vyšší stoupání... . A hlavně stanice blíž povrchu, menší a obecně méně nákladné... . V tomto je "Rajská zahrada" v Praze jako jedna z mála stanic asi nejpraktičtější. 8-o

0 0
možnosti
Foto

Vidíte, a já bych se bál, že do nich při silném dešti nateče voda otvory náporového větrání. Máte pravdu, zlepšit by se dalo mnohé, ale dík aspoň za to, co máme, je to praktické.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,50
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.