Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Honzo, tím odvarem jsi mě rozesmál... Zkus tam zavítat znovu a říci, že tentokrát si dáš kávu, nikoliv odvar z týden nošených ponožek... A souhlas, tam, kde se mi líbí, tam se budu vracet a ani nelitovat vyššího spropitného. Nákazy v hospodě se vůbec nebojím, vždyť tu mohu chytnout kdekoliv jinde, pokud se tak má stát.

2 0
možnosti
Foto

To je pravda, Jarmilo, jezdím do práce hodinu ráno a zpátky hodinu odpoledne veřejnou dopravou, kde je namačkána spousta lidí a to riziko je o hodně vyšší. Ale za těma "ponožkama" už nepůjdu, radši jinam.

Krásný den:-)

2 0
možnosti
Foto

;-)R^A to kafíčko vypadá skvěle!

2 0
možnosti
Foto

Však je taky v pěkném hrnku:-)

0 0
možnosti
Foto

Snad, až si každý na radost a úctu k životu přeměníme svůj strach nejprve uvnitř sebe, budeme všichni schopni mít to své azylové zákoutí všude kolem sebe, v hospůdkách (od slova Hospodin?), kavárničkách, cukrárnách i pod širým nebem... Kéž už brzo. Děkuji 

3 0
možnosti
Foto

Však to záleží na každém z nás. Díky za čtení:-)

1 0
možnosti
ES

Honzo, hezký večer. Teď, měla jsem a snad zase budu mít... Vzpomínám na Hospůdku u dávných lásek, kterou jsem kdysi objevila a stále mám touhu se tam vracet...:-)V

R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Však se vracejte, Evi:-)

1 0
možnosti
Foto

Oblíbené hospůdky jsou důležitý:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Musíme zas brzy zajít, Zuzi:-)

0 0
možnosti
Foto

Také mám v Liberci své oblíbené.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, kolikrát bych si jídlo z některé konkrétní restaurace dala. Jenže s sebou to není ono. Ale objevila jsem skvělé místo, kam můžu a asi budu i potřebovat brzy zajít znova. A i tam bylo skoro prázdno, asi se lidi fakt bojí.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že brzy budeš moct všude i jen s testem. Rakušáci na to prý přecházejí a naši se budou opičit:-)

2 0
možnosti
Foto

Do Koruny jsem chodívala na jahodový koktejl... Hezky jsi se, Honzo, vypsal. Když mohly restaurace vydávat jen z okénka, chodila jsem na meníčko do té své a platila dýžka, bylo mi jich líto. Chodí tam řemeslníci,vojáci, úředníci, soudci, prostě všichni. Restaurace přežila, určitě ne díky mě :), pamatují si mne tam i podle jména, často jsem si tam dělala rezervace. Je pravdou, že fyzicky v restauraci vídám tak asi polovinu hostů, často si lidé jídla odnáší s sebou. R^

1 0
možnosti
VV

pripomelajste mi ze na pocatku normalizace tam uplne vzadu byl kontaktgrill a delaly na nem vyborne peprenky. A domnivam se ze tech 5 Kcs nebo kolik staly za to staly.

0 0
možnosti
IL

I39v59a17n43a 32L40a14n15c83e

31. 1. 2022 17:50

Moje oblíbené restaurace tady v mém okolí jsou: Olive Garden a Mexická restaurace. Jinak opravdu nic, za to v Čechách byla moje oblíbená "restaurace", nebo vývařovna, uplně každá, kde se mohla koupit naše česká klasická jídla. Žádné hranolky apod.

2 0
možnosti
Foto

Napadá mě zvědavá otázka, vaříte česká jídla, a pokud ano, jak Vašim tamním lidem chutnaji?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2135
  • Celková karma 29,03
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.