Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

Ideální tréninkové prostředí jsou TV debaty. Jsou před publikem, účastní se jich ostřílení borci, jsou studnicí plácání hloupostí od věci a hlavně vedou je profesionálové.

Vašek

Foto

To je jasné, Vašku, ale nechtěl jsem do toho tahat politiku, byť nepřímo, neb se jí co čert kříži vyhýbám.😺

Foto

Brrr, skákání do řeči, to je disciplína, které nefandím, ba co víc, já se jí štítím. Pár reprezentantů jsem zažila a bylo to vždycky hodně nepříjemné, takový jedinec může zkazit zábavu i jinak dobře naložené společnosti. Skočit do řeči v situaci, kdy je vhodné něco upřesnit či rychle doplnit, aniž bychom vypravěče urazili, to je odpustitelné, ale jinak auuuuu.

Foto

Je to tak Zdeni, navíc to upřesnění lze avizovat posuňkem velkého T, udělaným oběma rukama. Říká se tomu "technická poznámka," i když zdaleka ne vždy jde o techniku.

Foto

Jedna má dcera do řeči skákat nemusí, ta jede v jednom kuse nepřetržitě, že ani tvé mistrini by se nepovedl skok do její řeči. POvedený víkend!

Foto

Stálo by za to posadit ty dvě vedle sebe. Hezký víkend, Horste. 😺

IL

Skoky do řeči je parádní disciplína, ono když mě něco napadne, tak to musím ihned říct, jinak to zapomenu, tak co mám dělat, než do té řeči skočit, nebo ne???

Také když si někdo vezme proslov, aniž by vám dal prostor se vyjádřit, tak vám udílí lekci. Z toho by se člověk vzteknul, ne? jPro lekci jsem si sem nepřišla, a tak jsem si o slovo řekla sama: Prominˇte, že vám skáču do řeči, pane řediteli, ale z mého pohledu, je všechno jinak. A za chvíli on zase přednáší, neskočil byste mu opět do řeči? Já jo. To je tak, když člověk musí mít poslední slovo.

Dr. Phil vždycky říkával: chcete mít poslední slovo, nebo chcete být štˇastná? Ale já si myslím, že nechat si kakat na hlavu mě stejně štˇastnou neudělá.

Foto

Jakožto dáma máte na skoky do řeči samozřejmě právo vůči mladším ženám a stejně starým, respektive mladším mužům. Nicméně jsou i elegantnější způsoby, jak se zbavit otravného řečníka, můžete použít zbraň královen a prostě hrdě odejít středem.

Foto

Jejda, taky to občas dělám. Ale přiznávám se, což je polehčující ne?

RP

Možná když skáče do řeči někdo z rodiny tak se to snese je to třeba na stejné téma. Ale máme známého který když něco vypravíte ve společnosti, skočí do řeči a otočí se k ostatním a začne mluvit úplně o něčem jiném. Je to jeho zlozvyk a není to milé.

Foto

Tato mistrovství lze pravidelně sledovat v přímém přenosu v TV zpravodajství a taky půjdu na tenký led, že Češi jsou přeborníci.

Foto

Hej, je ťažšie byť dobrým poslucháčom.

IB
  • Počet článků 2156
  • Celková karma 28,05
  • Průměrná čtenost 1309x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.