Soudružka Němcova-hlavní kádrový pracovník strany.

Když už má člověk pocit, že žije v demokracii tak se znenadání objeví reminiscence na minulý režim z nečekané strany. Vždycky jsem myslel, že na ustanovení politické strany stačí v demokratickém a právním státě zaregistrovat svou stranu na ministerstvu vnitra podle zákona o politických stranách. Ministerstvo posoudí program a stanovy strany a pokud jsou v souladu s naším právním řádem udělí straně povolení k činnosti. Strana, která splňuje všechny požadavky se stává součástí demokratického řádu země. Nedávno jsem zjistil, že aby mohla být strana považována za demokratickou tak musí ještě získat osobní povolení soudružky Němcové. Tato soudružka se nám tak nějak demokraticky zvolila do odpovědné funkce vrchního státního kádrového pracovníka. A může říct, že jsme zvolili dobře. Pokud se tato kádrovačka rozhodne, že strana podle ní není demokratická, tak prostě není odvolání. Slyšeli jste slovo modré bolševické kádrovačky. Modré státostraně díky!

Pozoruhodný postup. Soudružka Němcová prostě nepovažuje Komunistickou stranu Čech a Moravy za demokratickou. Svoje důvody nevysvětluje. To nedělá žádný správný bolševický kádrovák. Pravda člověk by řekl, že politická strana, která má povolení k činnosti od českého ministerstva vnitra a je součástí scény českých demokratických stran téměř 20 let a po celou dobu se účastní demokratických voleb je demokratickou politickou stranou. Ale chyba lávky. Strana je demokratická až tehdy, když to schválí modrá státostrana a její vrchní kádrová pracovnice. Samozřejmě problém je také trochu v tom, že český parlament není jediným parlamentem v zemích Evropské unii, kterého součástí je nějaká ta komunistická strana. A to už vůbec nemluvím o tom největším Evropském parlamentu. Už vidím ten lobbing zákaz komunistů v Bruselu a Štrasburku. Přece si, ale naše všemocná modrá státostrana nenechá radit od nějakých kapitalistických a  demokratických štváčů ze Západu!

Paní Miroslava jako hormonálně neutrální bytost s ženským půvabem Heleny Fibingerové ve své vrcholné atletické formě, je vůbec pozoruhodný druh politika. Není to tak dávno co se před volbami svěřovala s tím, že by 1.pokus na postavení vlády měl dostat vítěz voleb. Ale potom jako správná členka modré strany známé svou mimořádnou morální pružností selektivně na svá vlastní slova zapomněla. Snad by ji přemluvil Mádl a Issová. Doufám, že si už tato dáma udělala vlastní řidičák. Po její poslední zkušenosti se zneužíváním služebních vozidel všemi členy širokého příbuzenstva této kádrovačky a jejich trapných výmluv byla označena veřejně panem Rathem za osobu s morální úrovni kleptomanky v místní samoobsluze. Aby nedošlo k jakémusi Dejavu po 4 letech. Ale co se týká hlasů poslanců za KSČM. Myslím, že když byly tyto nedemokratické hlasy dobré čestnému předsedovi naší modré státostrany Václavovi zvanému svými poddanými modrými ptáky, Veliký, k tomu, aby jej dostaly do funkce prezidenta.

Prezidenta České Občanské Republiky(tedy zatím bez onoho Občanského přívlastku). Tak se mi jeví snaha o důsledný antikomunismus Bolševické Občanské StátoStrany(zkráceně BOSS) a její vrchní modré kádrovačky jako hodně pokrytecká. Samozřejmě nové modré pověsti české o tom jak Velkého Vaška volili sociální demokraté místo svého kandidáta a žádní komunisté jsou zábavné. Rovněž tak fakt, že se Velký Bratr Vašek stal prvním českým prezidentem v její krátké historii, který předsedu této hrozné a nedemokratické strany soudruha Grebeníčka  pozval na Pražský Hrad je zcela náhodný. Tedy nešlo o jakési vyjádření vděku za podporu při volbě prezidenta. Naopak prezident si uvědomil, že je prezidentem všech. Tedy i těch nedemokratických, demokraticky zvolených poslanců Komunistické strany Čech a Moravy. Tedy strany, která je od počátku naší republiky registrována na Ministerstvu vnitra(v 90.letech byla tedy její legální existence potvrzena Ministrem Vnitra z nynější modré státostrany).

Soudružka Němcová tehdy zbaběle mlčela. Patrně teprve tahala za sebou svého stranického Kádrovacího Kačera. Vzhledem k intelektuálním schopnostem této Madam se není co divit. Když je ticho a člověk pozoruje pokus soudružky Němcové o formulaci myšlenky, tak jako by zachytil zvuk těch dvou malých hrášků, které do sebe narážejí v její zoufale prázdné lebce s mnohonásobnou ozvěnou, jakou by záviděly i Prachovské Skály. Není se co divit, že byla vyřazena z účasti ve Vládě Mirka s gulami. Člen této vlády musel mít pořádné gule na tom správném místě. Takže i když ty dva hrášky v dutině lebeční naší vrchní kádrovačky jsou sice kulaté, přesto jsou příliš, příliš malé a na špatném místě. Navíc by ji to neslušelo při pózování s kluky z grémia, v plavkách při odjezdu na Toskánskou dovolenou. Mohlo by to vypadat, při absenci druhotných pohlavních znaků, že se kluci fotili ve společnosti proslulé atletické reprezentantky Jižní Afriky v běhu na 800 metrů.

Ale je načase věnovat se také obvyklé povolební sebereflexi. Takže se nedivím důslednosti prezidenta Havla, že celá léta kdy vykonával naši nejvyšší ústavní funkci, ignoroval právě všechny představitele Komunistické strany Čech a Moravy. Při jeho vlastní zkušenosti z bolševických kriminálů se mu nelze divit. Zvláště, když členy této strany jsou bývalí pracovníci bolševické vězeňské služby se sadistickými sklony. O tzv. Ochráncích hranic nemluvě. Upřímně řečeno velmi nerad bych viděl představitelé KSČM jako ministra zahraničí. Ale nijak by mi nevadil ve funkci Ministra práce a sociálních věcí. Po bačování Nečase v tomto rezortu by to jistě byla změna k lepšímu. Samozřejmě pokud bych chtěl označit politickou stranu jako nedemokratickou měl bych mít v ruce více než své osobní přesvědčení. Za nedemokratickou by se jistě dala považovat strana, která si kupuje poslance opozice nebo financuje a organizuje týmy mladých výtržníků, jejichž úkolem je narušovat svobodné, demokratické, předvolební mítinky konkurenční strany. Co ale nadělám, když místo hlavního kádrováka je obsazeno politikem z této strany a povolení k činnosti od Ministerstva vnitra je stále platné?

Autor: Jaroslav Janota | pondělí 28.6.2010 13:53 | karma článku: 19,81 | přečteno: 2470x