Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Když český lokaj demonstruje proti násilí.

Režisér Menzel se před prezidentskýmivolbami vyjádřil ve smyslu, že Češi mají zbabělou povahu, protože jsou potomky nevolníků. To je typický názor průměrného českého lokaje. Žít ze dne na den a vědět, že život váš, vaší rodiny či celé vesnice je v rukou degenerovaného šlechtice někde na kopci, či samozřejmě jeho slouhů a lokajů, je mimořádně statečné a odpovědné. Což lokajové režisérova typu nepochopí. Tito zbabělci, kteří se celý život věnují pochlebování vrchnosti a čištění jejich bot a zadků, v očekávání ohlodané kosti hozené panstvem z okna služebnictvu, opravdu nemají příliš právo hodnotit slušné lidi.

Protože aristokracie považuje tyto své kočí a slouhy, kteří přešlechtěným degenerátům zajišťují pohodlí, za stejný lidský odpad jako nevolníky, z nichž pocházejí, cítí zbabělci z řad lokajů celoživotní frustraci, kterou si kompenzují na těch nejslabších členech společnosti. Na silné si netroufnou, tak si své mindráky zbaběle ukájí na těch slabých a bezmocných. Pokud jim to panstvo dovolí. A to většinou dovolí. Vždyť je to zábava, když se ti dole zabíjí mezi sebou. Někdy doslova k popukání.

Jako demonstrace českých lokajů z Duchcova. Prý proti násilí. Je pozoruhodné jak lokajové čeští protestují pouze proti vybraným případům násilí. Nikdo z nich nedemonstroval proti útoku nacistických žhářů ve Vítkově, nikdo nedemonstroval proti násilí vraha Roubala, Orlických vrahů či vraždám manželů Stodolových. Dokonce nikdo nedemonstroval proti fyzickému útoku ministra financí na jednoho studenta. Protože proti násilí vrchnosti se nedemonstruje.

Opravdu si zbabělci z Duchcova mysleli, že je kdokoliv ze slušných lidí bude brát vážně? Když se jejich demonstrace proti násilí zvrhne v násilný rasový útok proti jedné konkrétní národnostní menšině. Když dav zbabělců vyvolává hesla typu pusťte nás na ně. Když jeden z odpůrců násilí a hlavních organizátorů demonstrace se nechá slyšet, že je třeba cikány vyvraždit? Tohle všechno už tu bylo. Jen o pár desítek let dříve, o pár kilometrů dále a místo cikánů to byli hlavně židé, kteří se stali terčem zbabělců z řad frustrovaných lokajů. Je stejně naivní se domnívat, že tyto demonstranty může někdo brát skutečně vážně. Je to stejně naivní jako když muslimové demonstrují proti tomu, že někdo považuje jejich náboženství za násilné a v rámci této demonstrace někoho zabíjí, zraní či zdemolují nějakou tu budovu vyslanectví.

Pokrytectví a iracionalita takového chování je naprosto zřejmá. Stejně jako snaha české novodobé vrchnosti odpoutat pozornost od vlastních zlodějen v řádu stovek miliard korun ročně a poštvat své poslušný leč nepříliš bystré slouhy a lokaje na ty nejslabší, kteří prý mohou za špatnou životní úroveň výše zmíněných lokajů, kvůli svým dávkám životního minima ve výši pár set milionů ročně. Přitom fakt, že 2,6 miliardy korun ročně uniká v podobě doplatku na bydlení v kapsách bílých parazitů, jimž jejich polorozpadlé ubytovny vydělávají více než interhotely.

Jak vypadá vlastně většinová česká, rozuměj bílá společnost, ze strany obyvatel ghett? Skuteční parazité společnosti rozhodně nejsou tzv.nepřizpůsobiví z chudinských čtvrtí českých měst. Opravdoví parazité jsou ti velmi přizpůsobiví, kteří se rychle naučí beztrestně krást do vlastní kapsy za jakéhokoliv režimu. Pokud jste českým občanem tmavé barvy pleti jakou máte naději? Když odcizíte majetek za více než 5 tisíc korun tak vás přijde zatknout bílý policista, soudit vás bude bílý soudce, ve vězení vás budou střežit bílí dozorci. Není divu, že jaksi chybí důvěra ve většinovou společnost a její objektivitu. Zvláště když pravděpodobnost, že vaše dítě skončí, na základě doporučení bílých odborníků ze školské praxe, v lavicích zvláštních škol pro mentálně postižené je 27x vyšší než u bílých spoluobčanů. Alespoň tak to stojí v rozsudku Evropského soudu pro lidská práva, který bílá, česká, přizpůsobivá většina okázale ignoruje. Proč si nechat nadávat do parazitů, když gádžo Vondra umožní rozkradení čtvrť miliardy korun a vězení se elegantně vyhne. O dalších zlodějích, kteří rozkrádají miliardy z veřejných peněz a vysmívají se zákonům, ani nemluvě. Včetně bílého soudce Berky, který za pomoci konkursního zákona, zlikvidoval stovky zdravých firem a připravil občany tohoto státu o desetitisíce pracovních míst. Zejména v severních Čechách. A od bílého Klause dostane milost.

Většinová, česká společnost si vážně nemůže myslet, že v očích nejen romské menšiny vypadá jako výkvět všech ctnosti či dokonce příklad hodný následování. Nejlépe by pro českou většinovou společnost bylo, aby si zametla před vlastním prahem. Poté budou brát její kritiku menšin vážně i duševně zdraví lidé s racionálním pohledem na svět.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Janota | sobota 15.6.2013 7:34 | karma článku: 14,86 | přečteno: 846x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

V úterý dvanáctého ledna 2016 jsem přijel domů z noční směny. Dal jsem si sprchu a u půl osmé ráno jsem šel spát. Ze spaní mne probudil zvláštní zvuk.

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57 | Přečteno: 130043x | Společnost

Jaroslav Janota

Jak jsem dělal vstupní test do Mensy

Už to budou čtyři roky, co jsem se rozhodl zkusit složit vstupní test do Mensy. Tedy společnosti lidí s mimořádně vysokým IQ. Je to takový klub vyjímečných.

19.2.2017 v 8:54 | Karma: 40,63 | Přečteno: 13416x | Společnost

Jaroslav Janota

Mamince, mému prvnímu cenzorovi, s láskou

Mým prvním cenzorem byla moje maminka. Jako u většiny lidí na této planetě. Tatínkové mají moc práce a tak se člověk učí mluvit od maminky.

2.2.2017 v 13:28 | Karma: 32,07 | Přečteno: 3418x | Společnost

Jaroslav Janota

Vánoční příměří 1914 a jeho poselství

Na počátku největšího světového konfliktu v dějinách se odehrál jeden z nejúžasnějších příběhů v historii lidstva či spíše historie lidství. Vánoční příměří v roce 1914 na západní frontě.

6.1.2017 v 9:59 | Karma: 29,43 | Přečteno: 1574x | Společnost

Jaroslav Janota

Organizovaný zločin je nejvyšším stádiem kapitalismu

Tento proslulý výrok pronesl švýcarský profesor sociologie Jean Ziegler. A myslím, že velmi přesně vystihl podstatu věci. Kapitalismus jako honba za ziskem malé skupiny lidí na úkor větší, je podstatou každé kriminální činnosti

31.12.2016 v 1:11 | Karma: 29,33 | Přečteno: 1567x | Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Kácíš? Pak sázej či plať. Novela zákona zpřísní podmínky kácení stromů

8. května 2024

Premium Pokuta až milion pro jednotlivce, až dvacet milionů pro firmu. Tedy desetkrát víc než nyní. Takové...

Padlého rudoarmějce oplakali u Rudolfina. Jenže ho zabili sami Sověti

8. května 2024

Seriál Je to snad nejslavnější fotografie z květnového osvobození Prahy a dlouho se věřilo, že Georgij...

Princezna z Kremlu. Touha po diamantech se stala Brežněvově dceři osudnou

8. května 2024

Premium Letos uplynulo 95 let od narození Galiny Leonidovny, dcery sovětského generálního tajemníka Leonida...

U Strakonic se srazilo šest aut. Silnici na Písek zavřeli, zasahoval i vrtulník

7. května 2024  17:49,  aktualizováno  23:02

Na silnici I/4 u Strakonic se stala hromadná nehoda. Podle informací hasičů se srazilo šest aut,...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.