Vláda pro budoucnost

Takovou drzost a nadutost si můžou dovolit jen politici u nás. Měsíc před volbami si vláda objedná masivní kampaň, kde nám vláda vysvětluje co pro nás všechno dělá a co nám doporučuje „Zajímejte se a zapojte se!“.

Samozřejmě že celá vládní reklamní kampaň je v modré barvě a vláda je obrazově ztvárněna profilem obličeje premiérovým, který se jistě dívá do krásných zítřků. Každému musí být jasné, že toto je nepochybně jen předvolební kampaň pro ODS a Topolánka, kterou platí všichni občané této republiky.

Už jsme si zvykli na hodně, jako třeba: „Myslím to upřímně“ nebo součastné volební heslo lumpů a vrahů „Společně pro budoucnost“. Vadí mi, když Gross z nás dělal pitomce a komunisti se tváří, že jim jde o blaho nás všech a že jsou naši andělé strážný, ale to co si dovoluje Topolánek je do nebe volající.


Už si i našinec zvykl na sponzory, kteří si platí reklamu, kterou podle mého vůbec nepotřebují jako: ČEZ, České lesy, RWE…a kteří různě podporují akce, umělce a sympatizanty ODS.   Možná se nedávno přerušili toky peněz, které zajišťovali svými kontakty Téčko a Íčko? Tak zkrátka Topolánka  a jeho našeptávače Dalíka napadne si vzít peníze na kampaň tímto způsobem.


Myslím, že nejhorší je na celé věci fakt, že Topolánek posunul hranici arogance vládnutí zase o něco výš, a už se můžeme těšit u příští vlády na podobné reklamy v oranžových barvách a  na fotky sympaťáka s bradavicí, který nás také přesvědčuje co vše  pro nás ta jeho oranžová vláda dělá. To je asi ta budoucnost.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Jankovec | pondělí 6.10.2008 12:40 | karma článku: 14,10 | přečteno: 963x
  • Další články autora

Petr Jankovec

Jednou budem dál

27.11.2009 v 10:55 | Karma: 7,71