Skutečné výsledky ankety Český slavík 2009?

Všem lidem, kdo mají něco pod čepicí musí být jasné, že Český slavík je velký podvod. 50let vyhrává Karel Gott, 10let zpívající a nezpívající Lucie Bílá a skupina Kabát, která žere psy a kočky. Vy tomu opravdu věříte? Že jsme takový národ hlupáků a posíláme někam hlasy a ono to dopadne pořád stejně?

Tak to vezmeme po pořádku:

Zpěváci:1. Karel Gott

2. Kolář Petr

3. Landa Daniel

4. Bárta Daniel

5. Krajčo Richard

6. Nohavica Jaromír

Gott je opravdu stará vykopávka, které zpívala už Nikitovi Sergejeviči Chruščovovi,  Kolář a Landa žerou psy, Bárta fotí vážky, Krajčo je spíše herec a Nohavica je ubohý eSTéBák.

Zpěvačky: 1. Bílá Lucie

2. Vondráčková Lucie

3.  Farna Ewa

4. Langerová Aneta

5. Vondráčková Helena

6. Bartošová Iveta

Tak tady budu už více galantní. Bílá už je tady na doživotí, stačí nový románek s nějakým zajíčkem a srdíčko už všem tepe jak má. Helena Vondráčková to je Karel Gott v sukni, jen je trochu víc na peníze a nejlepší je samozřejmě blondýna Ivetka. Jak tato věčně nezpívající muzikálová herečka může být šestá, to opravdu nechápu.

Skupiny: 1. Kabát

2.Chinasky

3. Divokej Bill

4. Kryštof

5. Olympic

6. Čechomor

Zde je to taky jasný podvod Kabát a Divokej Bill žerou psy a kočky a při hulákání: “Má ji motorovou…“ asi přemlouvají své fanoušky, aby jim poslali hlas do té ankety o Českého slavíka? Olympic a  Čechomor to mají doživotně. Chinasky si nezalepovali ústa ani před tím a Kryštof je z Ostravy.

 

A teď to nejdůležitější, kde je pravda? Po pravdě nevím, kdo je nejlepší zpěvák nebo zpěvačka, jediné co vím, že nejlepší skupina je skupina Traband.

www.traband.net

Pokud s tímto mým konstatováním nesouhlasíte, tak jste buď hluchý nebo natvrdlý.

„ Kdo má uši k slyšení, slyš“

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Jankovec | úterý 1.12.2009 11:00 | karma článku: 15,23 | přečteno: 3113x
  • Další články autora

Petr Jankovec

Jednou budem dál

27.11.2009 v 10:55 | Karma: 7,71