Osmiletá jemenská manželka žádá rozvod

V Jemenu otec přinutil svoji osmiletou dceru, aby si vzala třicetiletého muže. Muže, který je  násilník, který ji bije a sexuálně zneužívá. Myslím si, že každého člověka ve střední Evropě to musí  šokovat. Jak je to možné, že se toto děje v roce 2008? To snad není ani středověk! V dnešní době globalizace a prolínání světů, se něco podobného děje v Jemenu?

Jemen stát, kde žije 20 milionů lidí a národnostní složení je 98% arabové. Co to je za společnost, které toto zacházení s osmiletou dívkou nevadí? Proč se jí nezastanou příbuzní? Jak to, že si s ní její „manžel“ může dělat co chce? Může jí vůbec někdo pomoci?

Co jsou ti arabové zač? Samozřejmě, že je i potkáváte na ulici, nejde je přehlídnout. Dokonce na nich musíte obdivovat jak jsou hrdí na to, že jsou jiní. Poslední dobou arabové objevili Karlovy Vary a pomalu začínají vytlačovat ostatní turisty. Už se jim přizpůsobují hotely a začínají se stavět mešity.

Zkuste třeba Vy žít nějaký ten rok v Jemenu nebo například v Ázerbájdžánu. Můj kamarád byl dva roky v Gruzii na velvyslanectví, odkud spravovali i Ázerbájdžán. Ázerbájdžán už není nějaká exkomunistická víska, tam vládne jen jeden zákon a to islám. Islám, který se hrne na sever, na Rusko. Teď je docela klid, ale nebude trvat dlouho a za chvíli o těch oblastech zase uslyšíme, teď  je na pořadu dne Afganistán. Proč se to  Rusko tak tomu islámu brání?  Zkuste si dát v těchto zemích pivo nebo se pokřižovat. Bez legrace - za pět minut jste ukamenováni.

Jasně, že my jsme lepší, my je tady kamenovat nebudeme! Náš Bůh je láska. Tak proč někomu ubližovat, pokud má někdo jiné náboženské vyznání?  Vlastně 95% lidí u nás zastává ten vědecký marxistický světový názor: “Bůh není, to je jen berlička pro ty hloupé.“  Nás se to vlastně netýká, ať si tady a tam dělají co chtějí, vždyť my jsme tolerantní a svobodní.

Asi pro tento postoj, musí být v arabském Jemenu beztrestně znásilňovány mladé dívky, abychom byli nuceni jasně se přihlásili k naší evropské civilizaci a  řekli nahlas co chceme tolerovat a co ne.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Jankovec | úterý 15.4.2008 11:30 | karma článku: 41,20 | přečteno: 7438x
  • Další články autora

Petr Jankovec

Jednou budem dál

27.11.2009 v 10:55 | Karma: 7,71