Nejčtenější „seriozní“ bulvár Dnes

Ty prachy se musí točit! Chci akci! Chci prodávat! To je asi hlavní motto majitelů a vedení novin „Dnes“. Jak si jinak vysvětlit, dění posledních dnů: „Bulvár přistihl prezidenta. Strávil noc s letuškou“ nebo „Klaus má slabost pro letušky. Bednářová je prý už jeho třetí“ tak takové titulky si můžete dnes přečíst na hlavních stránkách idnes.

Takovou „BOMBU“ si přece žádný novinář nemůže nechat ujít. AHA, ono ani nevadí, že tak trochu děláme reklamu tomu pravému drzému bulváru, hlavně že nám to zvýší zisk. A hned za tepla uděláme anketu:

Vadila by Vám prezidentova nevěra?   Političtí odpůrci taktně a shovívavě odpovídají a lidi čtou a šílej, chtějí  vědět víc. Tak jim přidáme další seriozní článek …prý už je třetí“ To nám taky zvýší odbyt a hlavně je tam to „prý“ a tak nás nikdo nebude moci žalovat.

Zítra možná bychom mohli zjistit něco o té letušce. Kde bydlí, co dělají rodiče, co si o ní myslí sousedé a popřípadě jaká by asi byla první dáma? AHA a tak máme na celý týden co psát a co prodávat. No a pokud nezavřou nějakého pornoherce nebo se Bartošová nevrátí do léčebny, tak to necháme i příští týden. Vlastně  Čunek nám vydržel taky dlouho, taky kluci ze zpravodajství napíšou nějaký ten komentář a náklad stoupá a stoupá.

Tak Vám kluci a holky přeji :“Lovu zdar!“

Autor: Petr Jankovec | úterý 11.3.2008 15:54 | karma článku: 27,57 | přečteno: 1821x
  • Další články autora

Petr Jankovec

Jednou budem dál

27.11.2009 v 10:55 | Karma: 7,71