Čunek, hrrrr na něj,

Jaké noviny jsou nejčtenější? Jaké rááádio je nej ? Která televize je Vaše?  Jaké peníze musí dát všechny média na ty všechny znělky, hesla, reklamy, modelky….a výsledek: Čunek, Čunek, Čunek a zase Čunek. Kolik úsilí, energie, peněz musí vynaložit naše VIP smetánka, aby se udržela v kurzu, každý musí platit za slávu po svém:  kolik hřebců už musela  chudák Agáta vystřídat , kolik vozů Ferrari musí Mareš rozflákat, kolik paňáků musí vypít všichni ti Romanové od kamene….a ten vesničan Čunek je tam furt.

Jak to dělá?  Mohl bych vydělat na tom balík peněz, ale řeknu Vám to:

Nejdříve to chce loajální sekretářku, která pro Vás vše udělá, nejen kafe. Vaše oddaná počká až se dostanete do vysoké politiky a pak o Vás řekne, že jste se intenzivně zajímal o její ladné křivky, a že tedˇ to vadí jejímu partnerovi. Pokud to nezabere, tak přidáte například, že si pamatujete, že jednoho krásného dne šel Váš šéf na svačinu a měl úplně nabitou peněženku a  že se fakt divně tvářil.  


Samozřejmě to chce také najmout  mediálně zdatného spojence z Prahy, ale aby trošku zněl moravsky. Chce to nějakého nezávislého novináře, nejlépe z nějakého seriozního plátku, třeba z Dnes. S tím se musíte domluvit, že o Vás bude pořád a pořád a pořád psát. Nesmí koukat na  nalevo, napravo, ale držet se Vás jako klíště. Pokud se bude snažit, vydrží s touto historkou i několik let. Samozřejmě to chce vždy přidat i fotku a tučné titulky se jménem.


Občas se stane, že se ukáže na malinkatou chvilinku i nějaký ten konkurent, tu například prezident s milenkou, tu vykoukne mozek Paroubek s milenkou, tu upřímný Gross a jeho 100 melounů, tu dopravák Řebíček a 40 melounů, tu rychlo zbohatlík Bende, tu sportovec a olympionik Bém, tu cestovatel a dobrodruh Topolánek, tu SMSkář Bursík….,ale nakonec všichni čtou, poslouchají a dívají se na Čunka.


Musím se přiznat, mě už to nebaví. Tak už noviny nekupuji, rádio neposlouchám a zprávy nesleduji, vždyť na světě je tak krááááásně.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Jankovec | čtvrtek 17.7.2008 9:57 | karma článku: 14,77 | přečteno: 713x
  • Další články autora

Petr Jankovec

Jednou budem dál

27.11.2009 v 10:55 | Karma: 7,71