Račte jít do "zadele" Engele

Reakce na tento článek. Vážený Pan Engel naprosto otevřeně tlačí svoji káru nad všeobecný zájem, jak lékařů, tak pacientů.

 

Je až neuvěřitelné, kolik má v sobě ten člověk (dlouho jsem váhal nad tímto označením) drzosti. Nejdříve uvrtá doktory do velkorysého gesta "Děkujeme odcházíme". Ryziko ztráty zaměstnání bylo přeci u takového kroku od počátku jasné a každý "děkující" s ním musel počítat. Krásně se teď ovšem ukazuje že ze strany hlavního "našeptavače" šlo o akci "machrujeme a vyhrožujeme". Vážený mudr-ci Engele, poděkoval jste, odejděte, přesně jak jste sám chtěl. Nevidím jediný důvod, proč by vás měl váš zaměstnavatel znovu přijmout, když o vás nestojí (a já se mu nedivím).

Kdepak, mudr-c Engel nám radši ukáže, jak to s tím "odcházením" myslel vážně a hystericky se dožaduje svého místa. Aby taky ne, veřejní vyděrači shání práci těžko. Upřímně bych se divil řediteli špitálu, který by si do svého lazaretu někoho takového dobrovolně pustil.

Pochybuji, že je mudr-c Engel v této situaci sám a já se ptám, kde ten prasochlap bere tu drzost vytvářet tlak na ostatní, aby se za něj postavili. První problém už je samotný fakt, že zaměstnavatel postupuje naprosto legálně a fér. Dal si výpověď? Ok-jdi si doktůrku Engele (jak mě se tam před to jméno podbízí M...:-) .) Druhý problém je, že takových lidí je víc a v případě, že dojde k dalšímu "odcházení" ,aby soudruh Engel táhnout nemusel, ještě jich přibude. Mudr-c Engel svoji vyděračskou misi zbabral a "zapomněl" prosadit záruku zpětvzetí, protože měl dojem, že je v suchu a na své kolegy se může... Ukázalo se, že v suchu není. A největší sviňárna přichází od mudr-ce Engela až nyní. Jeho (pouze jeho! -což je drzost do nebe volající, je vidět, jak nesleduje osobní ale kolektivní zájmy) zpětvzetí má být podmínkou pro návrat ostatních (Čert vem kolik dalších je v podobné situaci, na ty kašle. A čert vem kolik, postaví-li se za něj se dostane do stejné situace, na ty kašle ještě víc.

 

Vážený Mudr-ci Engele táhněte doplňovat zboží do supermarketu (pokud o člověka vašich "kvalit" budou stát) a přestaňte nás vydírat!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Děd | sobota 19.2.2011 9:34 | karma článku: 37,65 | přečteno: 2504x
  • Další články autora

Jan Děd

O tom že mi chybí Bratříček Karel

12.4.2017 v 15:00 | Karma: 27,66

Jan Děd

Vlnobeat

24.11.2014 v 16:00 | Karma: 11,12

Jan Děd

Volby do EP prohráli euroskeptici. Jo?

26.5.2014 v 20:05 | Karma: 26,80

Jan Děd

Zákaz pro Vaše dobro

7.4.2014 v 18:00 | Karma: 26,62