Kopání do mrtvol, aneb jak páni redaktóři Šulce na kopytech...

Jsem hokejový fanoušek a jsem si vědom, že to samotné mi u mnohých na kreditu nepřidá. A pro ty tento článek není. Všechny ostatní bych chtěl pozvat ke čtení mé lamentace nad tím, že noviny (resp. rubrika o hokeji) se v těchto dnech číst nedají. Předem podotýkám, že Standu "Ovara" Šulce nemám rád. Ale... (ve stati se objevují vulgarismy, takže by to neměl nikdo číst!) :-)

Ale to co se děje v té naší kotlině posledních pár dnů mě neskutečně sere (dámy prominou). Je ode mne opravdu tak nezodpovědné, chtít si sezonu extraligy užívat jako normální fanoušek? Uvažovat o tom kolik bodů našemu =M= chybí na pátého, že kometu máme v pohodě za zády a náskok na "cirkus Růžička" snad udržíme.

Místo toho extraligou opět hýbe kauza odpočtů. Proč není uzavřená? Protože páni redaktoři nejmenovaného plátku (konkrétně pan Bárta) se rozhodli uspořádat zimní štvanici. Bohužel tato zimní štvanice není turnaj na stejnojmeném stadionu, ale demagogický honění trik proti Třinci a hlavně proti S.Š. Ano je nepříjemné, že Plzni, Bolce a Kladnu, byly odečteny body, ale Byly jim odečteny v souladu se soutěžními řády, které schválili i zástupci těchto klubů. Navíc o tom bylo popsáno víc papíru, než zdravý jedinec spotřebuje na toaletě za několik měsíců. Situace se zdála být už docela klidná (nebýt pablbů z nejmenovaného klubu, kteří furt ublíženě vřískaly, že za svoje administrativní chyby nemůžou), ale ejhle, vedení soutěže udělalo na začátku sezony procedurální chybu v registraci hráče Třince. No a co? Řekl by si zdraví jedinec, že Šulc je blb víme všichni, jenže...

Rádoby hokejový experti se rozhodli na tom posílit svojí štvavou kampaň a celá "kauza AntiOvar" nabírá úplně nové obrátky. Ach jo. Ale jak sódruzi bulváři chtějí. Budu teď kapku osobní:

Vážený pane Bárto přestaňte! S čím? Vyberte si, buď si přestaňte populisticky honit triko v případu Třince a přestaňte tvrdit, že pochybení v případě tohoto klubu je stejné jako pochybení předchozích potrestaných. A nebo o sobě přestaňte tvrdit, že jste novinář, redaktor, nebo dokonce hokejový odborník. Pokud nejste schopen rozeznat rozdíl mezi tím, že hráč byl zaregistrován (byť s procedurálním pochybením) a nebo nebyl (s tím, že se dané kluby totiž ani nenamáhaly tuto registraci dělat), nejste ani jedno z toho. Pokud jste si tohoto zásadního rozdílu vědom, pak jste prolhaný štvavý parchant! Chápu, že asi fandíte spartě a rád by jste likvidací třince pomohl tomuto klubu vykřesat naději na předkolo play off, nebo, že vám vaše demagogie přináší úspěch u intelektuálně zaostalých čtenářů, ale mě už neskutečně sere, si každý den ve sportu na první dvojstraně číst vaše nepravdivé, nepřesné a štvavé kecy. Chci se z novin dozvídat co je v extralize nového a ne číst jak se hrabete v žumpě kterou jste sám vytvořil. Ano, asi nejste jediný, ale určitě se chováte jako všech trotlů velitel. Vaše tvrzení, že pokud nepřijde Třinec o body je to nefér je Lež! Vaše štvanice proti panu Šulcovi (kterého opravdu taky nemusím) je rovněž trapná. Ano český hokej potřebuje očistit. Zejména od vší a dalších parazitů, kteréžto vy celkem obstojně reprezentujete.

Jo a sport jsem si koupil naposled, slibuju pane Mikuláš že už ten štvavej a ulhanej bulvár číst nebudu.

(jo a ani Třinec nemám rád:-) )

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Děd | pátek 21.1.2011 16:15 | karma článku: 11,76 | přečteno: 1082x
  • Další články autora

Jan Děd

O tom že mi chybí Bratříček Karel

12.4.2017 v 15:00 | Karma: 27,66

Jan Děd

Vlnobeat

24.11.2014 v 16:00 | Karma: 11,12

Jan Děd

Volby do EP prohráli euroskeptici. Jo?

26.5.2014 v 20:05 | Karma: 26,80

Jan Děd

Zákaz pro Vaše dobro

7.4.2014 v 18:00 | Karma: 26,62