Příprava na diktaturu probíhá úspěšně

O prohibici jsem naposledy slyšel v dějepisu ve spojení s Al Caponem. A naši politici ji tu zavedli jak jinak než také pro naše dobro. A reakce lidí apatie pasivita. Verdikt, jsme připraveni. Diktatura z Bruselu může začít.

V den, kdy se u nás ve zprávách stalo horkou novinkou dne, otrava metanolem se v Bruselu cosi odehrálo v podobě plamenného projevu pana Barrosa, který při něm mluvil a máchal pacičkama jak Hitler, tak že si málem srazil mikrofon, stylem jako jsme byli zvyklí za hluboké totality. A o čem že to bylo. Je třeba více Evropské integrace více moci z členských států na byrokracii EU potažmo komisi a radu. Má být vytvořena evropská armáda určená k potírání nepokojů v EU. Ano nesouhlasíte, vtrhne k nám jak v 68mým rusové a bude pro naše dobro bránit tu báječnou myšlenku jednotnosti EU.

Každý jistě víme co to je někoho ztratit při tragické události. A tou otrava metanolem bezesporu je. A prohibice ta jen opravdu ukazuje, že ve jménu dobra už překousneme ledasco. Ostatně postupnými krůčky nás o veškeré svobody vláda sama nebo mnohdy pod zaštítěním EU již delší dobu hezky pomalu připravuje. A reakce lidí je čím dál více apatická a rezignovanější. Politika je pro ně již natolik vzdálená jejich realitě, že na vše rezignují.

Abychom se pak nedivili, když by nám sem ty Eurotroopers vtrhli a pomohly udržet Bruselské dobro.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Jandamike | úterý 18.9.2012 12:34 | karma článku: 30,12 | přečteno: 2124x
  • Další články autora

Michal Jandamike

Já Pravičák!

17.4.2023 v 18:40 | Karma: 8,42

Michal Jandamike

Pomazánkové máslo na hlavě

18.10.2012 v 16:19 | Karma: 19,61

Michal Jandamike

Předvolební kolotoč slibů

8.10.2012 v 17:38 | Karma: 11,95