Uklidíme to, co jiní zahodili?

Vím, je to fádní a nudné téma, něco uklízet a to ještě po jiných. Ale je z toho určitě dobrý pocit alespoň jednou ročně udělat něco veřejně prospěšného. Mám to vyzkoušené. Nevěříte?

Poznámka na úvod: ti, kteří řeší, proč by se shýbali pro něco, co jim neupadlo, ti mohou rovnou přestat číst a jít hledat zajímavější čtení. :-)

************************************

********************

*****

Jako každoročně proběhne tuto sobotu 29. 3. 2014 jarní úklid vybraných lokalit Prahy 10. Můžete si vybrat - Malešice, Trojmezí, Bohdalec, Vršovice, Zahradní Město, Strašnice. Myslím, že je na výběr. (více info na http://www.prahadeset.cz/)

My jsme loni byli na Trojmezí. Nejen, že jsme něco málo posbírali, ale dcerka dokonce našla novou kamarádku, tetu Moniku. A na konec od táboráku na Toulcově dvoře jsem děti dostával víc než těžko...

Odvezlo se dost pytlů a dost kontejnerů, přesto je jasné, že bude co sbírat i letos. Je to sice nepochopitelné, ale kupodivu je pořád příliš lidí, co dokáží COKOLIV zahodit KDEKOLIV. Tento zvláštní homo-druh je zřejmě velmi životaschopný a nezdá se, že by kdy vymřel.

Předpověď počasí je víc než optimistická: 13 až 15 stupňů Celsia + sluníčko = krásná sobotní kombinace!

Doufám, že to vyjde a že bude zase dost lidí, kteří si najdou čas na takovouto chvályhodnou akci. Všem organizátorům děkuji za nabídnutou příležitost a přeji, ať se vše vydaří na jedničku!

************************************

*********************

**********

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | středa 26.3.2014 18:53 | karma článku: 10,38 | přečteno: 502x