Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Přijde mi to jako zajímavé téma. Řekl bych taky závažné a hodně důležité... Bordelářství a vandalismus, tyto 2 věci můžeme vidět denně kolem sebe. My tady žijeme je to naše prostředí a soustavně si ho ničíme. Cením si lidí jako jste vy. R^ A třeba taky skautů/junáků kteří pravidelně chodí dobrovolně uklízet prostředí kolem nás.

0 0
možnosti
Foto

J41a37n 57B67a67š70e

27. 3. 2014 7:05

Ano, i já si myslím, že to, co můžeme změnit sami, je mnohem důležitější než psát komentáře o Ukrajině, Krymu či Zemanovi.

Děkuji za uznání, pane Jelínku, ale myslím si také, že účastnit se takové akce je v podstatě velmi jednoduché: spojí se to s procházkou, jen má v ruce člověk pytel a hledá chvilku věci ne zcela atraktivní. :-) Ale organizovat tyto akce je řádově náročnější, i když to není nikde vidět. Takže fakt patří dík hlavně všem těm nadšencům a dobrovolníkům, které to stojí mnohem víc času a energie. V

0 0
možnosti
Foto

Nejhorsi na tom ale je, ze ti nejvetsi bordelari se na takovou akci nikdy neprihlasi ;-O

0 0
možnosti
Foto

J10a96n 12B49a91š11e

26. 3. 2014 21:14

Já myslím, že to tak nevadí: sice by mohli něco málo odčinit, ale pokud by nebyli "změnění", tak by tam museli být nedobrovolně a určitě by kazili atmosféru ;-)

0 0
možnosti