Pan Paroubek zřejmě na něco zapomněl

Ústavní soud si dovolil vyjádřit své (právnické) stanovisko k politickému řešení situace po vyslovení nedůvěry vládě. A pan Paroubek je, tak jako i jiní, zděšen, jak "jen mohl" takto neblaze zasáhnout do říjnových předčasných voleb, když jsou přeci v zájmu lidu, této republiky a našeho blaha vůbec! Nezapomněl pan Paroubek náhodou na něco???

Zapomněl. Zapomněl na takovou malou drobnost a to sice na skutečnosti, že právě ON byl strůjcem vyslovení nedůvěry vládě. Právě ON může nejvíce za to, že již v tak složité době musela naše republika (a to ještě za evropského předsednictví) dávat narychlo dohromady onu dočasnou vládu "odborníků" a že se muselo vymyslet nějaký způsob jak dál. To, že někdo dal ústavní stížnost, bylo a je až zcela druhořadé. Na počátku toho všeho neštěstí, je pan Paroubek, který hlava nehlava se pravidelně snažil vládu pana Topolánka sesadit, ať to naší republiku stojí co to stojí. Klidně včetně mezinárodní ostudy k tomu.

Takže pane Paroubku, prosím Vás, nevím, kolik let máte do důchodu, ale nechtěl byste začít škodit například jen na své zahrádce? Celá naše republika, většina našeho soudného lidu a nakonec i ČSSD by to jistě uvítala s nadšením.

Děkuji.

Jan Baše

*******************************
********************
*********

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Baše | sobota 5.9.2009 15:45 | karma článku: 41,53 | přečteno: 3043x