Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Prave toto dilema resim. V sobotu mam termin na prvni ockovani vek 35+. Nevim, jestli jsem prodelal covid nebo ne. Ale mam pry protilatky. Posledni 4 zimy se me zadna virova infekce nechytila. Letos bych chtel vycestovat, ale stoji ockovani za to zjednoduseni vyjezdu? Porad si nejsem schopen srovnat pro a proti. Ten natlak mi proste vadi z principu veci, i kdyz ockovani verim a nejsem jeho odpurce.A s tim zamestnanim........kazde pondeli stouracka, jinak me nepusti do fabriky, to uz je taky dost na silu. Ale pracovat clovek musi, na cestovani se jeste jednu sezonu muzu vybodnout, za predpokladu, ze to do budoucna opadne.

0 0
možnosti
PS

Proti chřipce se již nechávám očkovat několik let poté, co jsem prošel chřipkou sice bez nutnosti hospitalizace, ale moc dobře mi nebylo. Od té doby, co jsem přistoupil na očkování proti chřipce, jsem chřipku nedostal.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771434

.........................

Každý jsme jedinečný, takže když Vám očkůvky nevadí, nechejte si jich do těla napíchat jak je libo. Já znám chlubílka podobného, nyní jej vozí dvakrát týdně na dialýzu. Vám se tohle určitě nestane, máte silné protilátky, dobrou imunitu. Takže nepodporujte cosi neověřeného a hlavně, s vedlejšími účinky. Jak vysvětlíte nárůst autistů za posledních 50 roků? Vyháníme čerta ďáblem a tak cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.

0 0
možnosti
VB

Paní Krameerové: náš stát se nestará o bezinfekčnost např. ubytoven pro různé zahranič. dělníky, tlačí na slušné občany, kteří dodržují pravidla ochrany před šířením nákazy, nevšímá si toho, že už nejméně 2 mil. Čechů získaly imunitu po prodělání covid-19, nyní náš stát povolí přicestování občanů z různých třetích zemí. Bude je testovat na hranicích? Odkazuji na svůj poslední blog.

1 0
možnosti
VB

Odkazuji na svůj poslední blog: imunita po covidu silnější než po očkování.

0 0
možnosti
KD

chorvatsko je v Schengenu ? To je nejaka novinka , ne ?

1 0
možnosti
GH

Ano, mate pravdu.

0 0
možnosti
MK

Většinou s Vašimi blogy souhlasím a ráda je čtu. Nyní ale silně nesouhlasím. To, že se pandemie zastaví, bude především zásluha lidí, kteří šli na očkování. I za cenu malého zdravotního rizika přispěli ke kolektivní imunitě. Země, kam chceme cestovat nebo instituce, které chceme navštívit, si dávají podmínku bezinfekčnosti. Je to naprosto přirozené a správné. Vy by jste doma vítal člověka s chřipkou nebo tuberkulosou ? Ti, kteří odmítají přispět ke kolektivní imunitě, "nebudou do kolektivu připuštěni". Tak co tady teď naříkají?

Jdou mi na nervy moderní odmítači očkování. Jen využívají situace, která se vybudovala díky povinnému očkování proti obrně, tuberkulose nebo záškrtu. Kdyby bylo podle nich, tak bychom tu umírali jak ve středověku.

1 0
možnosti
ZB

Je vtipný co hloupý člověk může vyvodit z toho, že průvodčí tu není od kontroly zdravotní dokumentace. R^

2 0
možnosti
JD

Zdrzel bych se soudu, ze USA ma nekam naslapnuto, kvuli nejake jedne nemocnice v Houstonu. Taky jejich argument, ze je nikdo nemuze nutit do testovani, je pomyleny. Samozrejme je muze nemocnice nutit k ockovani proti infekcni chorobe, napriklad tuberkuloze, nebo zloutence. Prirovnavat to k testovani nacisty v koncentracnich taborech je ponekud uhozene.

2 0
možnosti
Foto

Nechala jsem se očkovat jen kvůli cestování a snížení buzerace s testováním. Rozumím požadavku zemí na očkování ale NECHÁPU požadavek testů pro běžné každodenní aktivity. NEUVĚŘITELNÁ BUZERACE.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články