Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠČ

To že chtějí někteří lidé cestovat je jejich rozhodnutí, ale né právo. Takže sice je z ČR svobodně pustíme, ale cílová destinace nemusí přijmout. To si přece každý stát určuje sám koho si na své území pustí. A to že v rámci tranzitního cestování Rakousko nebo Německo atd. nekontrolovalo covid dokumentaci je dáno spíš tím, že předpokládají že normální a slušný občan toto má vše v pořádku a kontrolují namátkově. To jen u nás si lidé často myslí, že když to nebude nikdo kontrolovat, tak to dodržovat nemusím.

14 4
možnosti
PN

P40a40t78r49i93k 56N66o72v51ý

31. 5. 2021 14:42

Listina základních práv Evropské Unie, článek 45. Neboli nemáte pravdu, je to naše právo a ne pouze individuální rozhodnutí.

5 1
možnosti
HH

Zajímavé, že lidé vždy do krve bojují za své pohodlí a zdraví, když se má vedle nic stavět byt, dům, škola cokoliv...Všude se řeší složení potravin, plasty v hračkách apod., ale když jde o zdravím tak se věří hoaxům kravinám a pochybným webům...tahle civilizace by potřebovala pořádnou očistu od těchhle polod*mentů...prostě přírodní výběr, něco jako pravé neštovice...to by bylo očkovaných...

5 0
možnosti
IB

přírodní výběr vakcinací?

0 0
možnosti
Foto

Píšete holé nesmysly. Protiočkovací kampaň má za cíl rozvracet lidské společenství, strašit lidí a šířit paniku a zášť k rozumným pravidlům. Typické kverulantské zlomyslnosti.

6 9
možnosti
PC

Protiočkovací nebo proočkovací kampaň? Já tu vidím pouze proočkovací kampaň - a ta skutečně rozvrací lidské společenství, straší lidi, šíří paniku a volá po diskriminaci neočkovaných!

14 3
možnosti
MM

Každý stát a to i v souladu s EU , má právo rozhodnout o tom, koho do své země pustí.

18 0
možnosti
Foto

Zastáváte tento postoj i v případě EU nám neustále vnucovaných migrantů?

6 8
možnosti
JH

Jasná diskriminace, teror - omezovat lidem možnost dál šířit nákazu!:-)

11 12
možnosti
PC

P. Havránek:

Pokud chcete takhle demagogicky "argumentovat", pak snad také víte, že jsou na tom "v šíření nákazy" úplně stejně očkovaní jako neočkovaní.

Já ovšem zastávám názor lékařů, kteří se drží dávno ověřených lékařských zákonitostí, mezi něž patří ta, že bezpříznakový, tedy zdravý jedinec nemůže šířit žádnou nákazu, stejně tak jako člověk se zdravou, silnou imunitou neonemocní ani v případě, že se zdržuje v infekčním prostředí.

1 0
možnosti
Foto

Z dat UZIS vyplývá, že za několik týdnů , jež uplynuly od zahájení vakcinace onemocnělo v Česku 1 500 plně naočkovaných lidí z toho 127 těžce. Kolik plně naočkovaných lidí prodělalo covid bez příznaků se neví. Pro očkovaného člověka bez příznakový průběh nebezpečný není, ale pro jeho okolí ano.

2 4
možnosti
JK

Kde jsou ta data? Voli je vypili. Kde jsou ti voli? Páni je snědli. Kde jsou ti páni? Na hřbitově zakopáni.;-D

4 0
možnosti
AN

A80l60e98š 87N45o61v36á98k

31. 5. 2021 8:54

vědci zjistili, že není vždycky pravda to, co vědci zjistili...

11 0
možnosti
Foto

I40v70o 87C63i82l87i10c70h

31. 5. 2021 8:48

Karma R^ A jen poznámka, Chorvatsko pokud vím v schengenu není.

3 2
možnosti
Foto

No vidíte, já jsem se naopak nechal očkovat jen z toho důvodu abych nemusel snášet ty byrokatické zákazy příkazy atd. Rozhodně jsem to neudělal kvůli svému zdraví.

3 2
možnosti
PC

Je sice Vaším právem se takto rozhodnout, ale takhle to bylo i s rudými knížkami. Ve skutečnosti tímto lidé jen posilují zlo, které se zde (a ve svètě) usadilo a které nepřinese NIKOMU nic dobrého.

5 1
možnosti
VB

Nejde jen o cestování za ponižujících podmínek, jde i o protiprávní vymáhání potvrzení o očkování, nemoci či testu při různých domácích příležitostech (např. na kulturu s testem, ač lze limitovat diváky, držet odstupy, mít roušku) - v situaci, kdy je nákaza v populaci mizivá (pod 50/100 000), je to svévolné chování státu, protiprávní nátlak kvůli očkování.

18 12
možnosti
RP

Itálie loňského roku v počtu nakažených katasrofa, Česko se stále se zdůrazňovalo jako nejhorší na světěv úmrtnosti...Jsem ráda že už je to pryč a je aspoň trochu způsob aby se to po létě snad nevrátilo. A jsem ráda že si každý stát určí za jakých podmínek je možné se k nim podívat a Covid pas považuji za jednu z ochranych nástrojů a užít slovo ponižující s ním je pro mě nepochopitelné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2660
  • Celková karma 31,68
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články